icon/category/overnachten

Verblijfsarrangement

Posterbos - 55 plussers krijgen 20% korting

55 plussers krijgen 20% korting. Eens komt dat moment: de kinderen willen niet meer mee op vakantie. Je kunt ze makkelijk eens een weekend alleen laten en gaat er lekker samen op uit. Of je hebt gewoon geluk: je bent boven de 55 jaar en je krijgt gewoon korting om die reden! Nodig je vrienden uit om lekker mee te komen relaxen.
Gasten ouder dan 55 jaar ontvangen buiten de schoolvakanties 20% korting per hui...
Gasten ouder dan 55 jaar ontvangen buiten de schoolvakanties 20% korting per huis, bij een verblijf van minstens 1 week. Op vakantiepark ’t Posterbos kunt u vier verschillende vakantiehuizen huren, van een knus geschakeld vakantiehuis tot luxe vrijstaande villa met grote omheinde tuin. De vakantiehuizen zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. 
Onze vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien: gratis wifi, afwasmachine, oven, parkeerplaats voor de deur. Op ons park kunt u ’s zomers zwemmen in het verwarmde buitenbad of in het binnenzwembad van het naast gelegen park. De tennisbaan is vrij toegankelijk. Ook vindt u bij de buren op 3 minuten lopen afstand een goed restaurant en een binnen zwembad dat gratis toegankelijk is.  In de naaste omgeving wandelt u zo de bossen in ( met de hond) of u gaat naar Nationaal park de Meinweg. In het Outletcenter in Roermond op 10 km rijden slaat u uw slag bij de bekende merken. De week is zo voorbij, in Limburg is genoeg te ondernemen met z’n tweeën of met de vriendengroep. En heeft u nog niet alles gezien en gedaan wat u gepland had: dan komt u toch gewoon een keertje terug?

Boek uw huis of arrangement veilig online op onze eigen website met de laagste tarieven en zonder reserveringskosten: https://posterbos.nl/zoek-en-boek/
Of bel als u persoonlijk wilt overleggen met onze parkmedewerkers: 0475- 402589
Een email sturen mag natuurlijk ook: posterbos@posterbos.nl 

Lees verder

Contact en locatie

Posterbos - 55 plussers krijgen 20% korting
Zwembadweg 2
6061 EZ
POSTERHOLT