icon/category/winkelen

Lichaamsverzorging/Gezondheid

Penders Voetzorg

Penders Voetzorg is een van de grotere voetzorgaanbieders in Nederland. Bij Penders Voetzorg kunt u terecht voor: medische pedicure / pedicure plus, podotherapie, orthopedische schoentechniek, bewegingstechnologie en shockwave therapie.
Penders Voetzorg is van origine een Limburgs bedrijf. De Limburgse wortels zijn ...
Penders Voetzorg is van origine een Limburgs bedrijf. De Limburgse wortels zijn nog steeds zichtbaar binnen de organisatie; de hoofdvestiging van Penders Voetzorg ligt in het Midden-Limburgse Heythuysen. Door autonome en externe groei zijn zij uitgegroeid tot één van de grotere voetzorgaanbieders in Nederland.

Er wordt gewerkt vanuit elf vestigingen in Nederland met in totaal meer dan 100 zorgprofessionals. Naast het hoofdkantoor in Heythuysen zijn er nog vestigingen in Roermond, Weert, Tegelen, Venlo, Tiel, Doetinchem, Delft, Den Haag, Gouda en Rotterdam. Daarnaast worden er spreekuren gehouden in meer dan 15 ziekenhuizen en revalidatiecentra.

Penders Voetzorg werkt op diverse gebieden samen met andere partijen. Zo zijn zij aangesloten bij het landelijke samenwerkingsverband Federatie PAS en Voetwereld en zijn zij partner van Ietec, een samenwerkingsverband van Europese schoentechnische bedrijven. Daarnaast is Penders Voetzorg sponsor en ambassadeur van de Bas van de Goor Foundation. 

Tijdens en na uw bezoek kunt u bij Porto Maurizio (gelegen binnen hetzelfde pand) terecht voor een ontspannend kopje koffie of heerlijke lunch. Tevens kunt u een bezoek brengen aan de schoenenwinkel (tevens gelegen binnen hetzelfde pand).
Lees verder

Contact en locatie

Dorpstraat 1
6093 EA
HEYTHUYSEN

Wanneer zijn we geopend

Ma-vr: 08:30 - 17:30 uur,
za: 09:00 - 17:00 uur,
Gesloten op zon- en feestdagen.