icon/category/park

Park/Tuin

Tuin
Tuin
Tuin

Parkhof Swalmen

Parkhof Swalmen heeft een totale oppervlakte van 3.500 m2. Bezoek de tuin en de bezoekersruimte 'het Museum van het rijke Roomsche Leeven'.

Ontdek de bijzondere fauna  De tuin kent een rijke historie en is al jarenlang ...

Ontdek de bijzondere fauna 

De tuin kent een rijke historie en is al jarenlang een begrip in Limburg. Vele duizenden mensen hebben de tuin de afgelopen jaren weten te vinden. De tuin van Parkhof Swalmen herbergt vele honderden rozen evenals honderden hemerocallissen (eendagslelies). Daarnaast zijn er bijzondere coniferen te zien en esdoorns. In de tuin bevinden zich ook vele beelden van Zimbabwaanse kunstenaars. Overal in de tuin zijn zitgelegenheden om te genieten van geur en kleur.

Parkhof Swalmen

In de bezoekersruimte van Parkhof Swalmen is het museum van het rijke Roomsche Leeven gevestigd. In het museum vindt u: heiligenbeelden, wijwaterbakjes, kruisbeelden, wandhangers, vaandels en nog veel meer devotionalia. De collectie bestaat inmiddels uit meer dan 3000 stuks. In de bezoekersruimte kun je ook genieten van een kop koffie met een stuk vlaai.

De tuin en het museum zijn op vaste tijden open. De openingstijden vind je terug op de website van Parkhof Swalmen. Groepen vanaf tien personen kunnen ook op andere tijden op afspraak terecht.

Lees verder

Contact en locatie

Parkhof Swalmen
Beeselseweg 6
6071 PM
Swalmen

Wanneer

Kijk op de website voor de openingstijden van Parkhof Swalmen.