icon/category/gezin_dagje_uit

Outdoor en Survival

Outdoor en survival Roermond e.o.: Home of Heroes

Ontdek samen met je familie, vrienden of collega's Home of Heroes: avontuurlijke en bijzondere activiteiten in en rondom een oude steenfabriek. Waan je voor een dag tot een echte held!

Home of Heroes is dé locatie waar jij je voor een dag tot een echte held kunt wa...

Home of Heroes is dé locatie waar jij je voor een dag tot een echte held kunt wanen. Een held in welke activiteit dan ook; met een breed aanbod aan activity adventures is Home of Heroes de ultieme locatie om de sportieve en avontuurlijke uitdagingen aan te gaan!

Gevestigd in de oude, historische kleiwarenfabriek in Buggenum biedt Home of Heroes een breed scala aan activiteiten aan. Met de fabriek als decor wordt een unieke omgeving en ambiance gecreëerd die jou als bezoeker meeneemt in onze heldenverhalen. Home of Heroes is dé plek waar helden tot leven komen, we onze eigen verhalen kunnen vormen en vertellen en de beleving voorop staat.

Een bezoekje aan Home of Heroes en deelname aan een activiteit verrast je en daagt je uit. Samen met je vrienden, familie of collega’s; Home of Heroes biedt voor iedereen wat wils.

Lees verder

Contact en locatie

Outdoor en survival Roermond e.o.: Home of Heroes
Dorpsstraat
6082 AR
BUGGENUM

Wanneer zijn we geopend

Altijd open
Toelichting: Home of Heroes is op basis van reservering 7 dagen per week geopend. De tijdstippen van de activiteiten worden afgestemd op jouw wensen.