icon/category/eten&drinken

Restaurant

icon/category/Avond_uit

Café of Bar

vlees op plank bij Lu&Na

Lu&Na Woodstone Barbecue

Welkom bij Lu&Na, een plek vol vuur, passie en gastvrijheid. Na jarenlange ondernemerservaring komt hier alles voor ons samen. In dit restaurant proef en voel je de liefde voor de houtskoolbarbecue, Napolitaanse pizza en onze wereldse blik.

In dit restaurant komt de passie voor de houtskoolbarbecue en de Napolitaanse pi...

In dit restaurant komt de passie voor de houtskoolbarbecue en de Napolitaanse pizza samen. Daarnaast is er de liefde voor de fantastische Armeense en Italiaanse wijnen. 
Bij Lu&Na werken we intuïtief met vuur...De keuken wordt volledig aangedreven door houtvuur, alles wordt live klaargemaakt. Al onze vleesgerechten worden bereid op de handgestookte houtskoolbarbecue. 

Wij serveren de meest traditionele pizza, de Napolitaanse pizza, de culinaire trots van Napels. Deze traditionele pizza heeft een dunne bodem en wordt gebakken in onze authentieke Napolitaanse houtoven. 
Bij ons geniet u ook van diverse visgerechten, die we uiteraard bereiden met uitsluitend verse vis van hoge kwaliteit. Dankzij onze unieke bereidingswijze komen we tot een ongekende smaaksensatie. 

Wij hebben voor u een ruim assortiment van Armeense en Italiaanse wijnen geselecteerd om de heerlijke gerechten uit de keuken te ondersteunen. We laten u graag verrassende smaakcombinaties proeven.

Lees verder

Contact en locatie

Lu&Na Woodstone Barbecue
Kaupmanshof 7
5988 BD
Helden

Wanneer

zondag: 17:00 - 22:00
maandag: 17:00 - 22:00
dinsdag: Gesloten
woensdag: Gesloten
donderdag: 17:00 - 22:00
vrijdag: 17:00 - 22:00
zaterdag: 17:00 - 22:00