icon/category/gezin_dagje_uit

Outdoor en Survival

Klimbos
Klimbos
Klimbos
Klimbos
Klimbos

Klimbos Weert

Klimbos Weert is een geschikt uitje voor kinderen, jongeren & volwassenen. En volledig #coronaproof! Wel natuurlijk met inachtneming van speciale protocollen. We willen een verder toename van corona natuurlijk voorkomen. Er kan alleen worden geklommen als er online een boeking is gemaakt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat het niet te druk wordt en dat we niet veel administratieve handelingen meer ter plekke hoeven te verrichten.

Voor een groepsuitje, bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeestje of kinderfe...

Voor een groepsuitje, bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeestje of kinderfeestje boek je bij Klimbos Weert dé uitdaging die iedereen moet beleven!

Ben je op vakantie? Of zoek je een leuk dagje uit? Dan kan je als familie of met vrienden ook terecht bij dit klimpark midden in de bossen.

Klimbos Weert heeft 4 klimparcours met verschillende hindernissen tussen de bomen, variërend in moeilijkheidsgraad. Je hebt in totaal 2,5 uur om de veiligheidsinstructie te volgen en de 4 parcoursen af te leggen.
Om de parcours veilig te kunnen afleggen is een minimale lengte van 130 cm nodig. Dit is wel echt de minimale lengte, dus 129,5 cm lengte is helaas niet mogelijk (minimale leeftijd is meestal 8/9 jaar). Daarnaast mag je niet zwaarder zijn dan 120 kg en is het niet toegestaan om sieraden (oorbellen, armbandjes, kettingen, horloges) te dragen tijdens het klimmen. Kijk voor alle voorwaarden op deze link.


Klimbos Weert ligt in het prachtige recreatiegebied de IJzeren Man in Weert. Hier kan je dan ook nog de rest van de dag recreëren, dus maak er een hele dag van!

Om wachten of teleurstelling te voorkomen is het raadzaam om online te reserveren via de onderstaande blauwe button.

Lees verder
Eigenschappen
Boeking alleen via reservering v.t.v.

Contact en locatie

Klimbos Weert
Geurtsvenweg 8
6006 SN
Weert

Wanneer zijn we geopend

Voor de actuele openingstijden bekijk deze link