icon/category/eten&drinken

IJssalon

Huupkens IJs, Winnaar Gouden IJsspatel van Nederland 2019!

Authentiek sinds 1941. Wie in Weert en omstreken aan lekker IJs denkt, denkt aan Huupkens IJs. Al 78 jaar lang vindt u hier de locals. Huupkens IJs is een begrip. Huupkens IJs is traditie. Huupkens IJs is familie. Winnaar Gouden IJsspatel 2019.
Wie in Weert en omstreken aan lekker IJs denkt, denkt aan Huupkens IJs. Al 78 ja...
Wie in Weert en omstreken aan lekker IJs denkt, denkt aan Huupkens IJs. Al 78 jaar lang vindt u hier de locals. Huupkens IJs is een begrip. Huupkens IJs is traditie. Huupkens IJs is familie. Want nog steeds verkoopt de familie Koppen hun zelfgemaakt ambachtelijk IJs. Op dit moment de derde generatie. Volgens de originele Huupkens recepten, die op de dag van vandaag nog steeds een familiegeheim zijn.
De overgang van generatie op generatie hoort gewoon bij de geschiedenis van Huupkens IJs. Huupkens IJs is een verhaal over familie. Er zijn klanten die de eerste keer binnenkwamen in een wandelwagen en nu ouders of grootouders zijn en hun kinderen en kleinkinderen meenemen. Er zijn klanten die in hun jeugd in Weert hebben gewoond en nu verhuisd zijn naar elders in Nederland of buitenland. Ook zij vinden het fantastisch dat Huupkens IJs er nog is. Hun mooie lekkere herinneringen herbeleven, nog steeds bij Huupkens IJs. En weer met diezelfde wów glimlach naar buiten lopen als vroeger. Zo’n groot compliment voor ons!
Trots zijn we op onze zaak, trots op ons ambachtelijk IJs dat dagelijks door Wil met liefde wordt gemaakt in ons IJslaboratorium. Als je Wil IJs ziet bereiden dan zie je dat dat niet zomaar iemand is die toevallig IJs en een IJsspatel tegenkwam. Hij doet dit al heel lang. Wil weet zijn IJsjes te verrijken met zijn energie, zijn passie. IJs is zijn leven. De vele prijzen bewijzen dit nogmaals oa. Beste IJssalon van Nederland, Winnaar Gouden IJsspatel van Nederland, Winnaar creativiteit Award van Nederland, Beste vakman van het jaar.
Dus welkom in ons eigen paradIJsje! U kunt bij ons terecht op de Biest en in ons stadsfiliaal in de Beekstraat.
Graag tot ziens bij Huupkens IJs. Made with love.  
Lees verder

Contact en locatie

Biest 44
6001 AR
WEERT