icon/category/eten&drinken

IJssalon

IJs
IJs
IJssalon

Huupkens IJs

Authentiek sinds 1941. Wie in Weert en omstreken aan lekker IJs denkt, denkt aan Huupkens IJs. Al 80 jaar lang vindt je hier de locals. Huupkens IJs is een begrip. Huupkens IJs is traditie. Huupkens IJs is familie. Huupkens IJs is Winnaar Gouden IJsspatel 2019. Huupkens IJs is dé oudste Beste IJssalon van Nederland.

Wie in Limburg aan lekker IJs denkt, denkt aan Huupkens IJs. Hier verkoopt de 3d...

Wie in Limburg aan lekker IJs denkt, denkt aan Huupkens IJs. Hier verkoopt de 3de generatie familie Koppen hun zelfgemaakt ambachtelijk IJs. Volgens de originele Huupkens recepten. Dé langsbestaande IJssalon van Nederland met een titel Beste IJssalon van Nederland. Trots zijn we op onze zaak, trots op ons ambachtelijk IJs dat dagelijks door ijsmeester Wil met liefde wordt gemaakt in ons IJslaboratorium. Als je Wil IJs ziet bereiden dan zie je dat dat niet zomaar iemand is die toevallig IJs en een IJsspatel tegenkwam. Hij doet dit al heel lang. IJsmeester Wil weet zijn IJsjes te verrijken met zijn energie, zijn passie. IJs is zijn leven. De vele prijzen bewijzen dit nogmaals oa. Beste IJssalon van Nederland, Winnaar Gouden IJsspatel van Nederland, Winnaar creativiteit Award van Nederland, Winnaar gezelligste winkel van Weert.

De overgang van generatie op generatie hoort bij de lange geschiedenis van Huupkens IJs. Huupkens IJs is een verhaal over familie. Er zijn klanten die de eerste keer binnenkwamen in een wandelwagen en nu ouders of grootouders zijn en hun kinderen en kleinkinderen meenemen. Er zijn klanten die in hun jeugd in Weert hebben gewoond en nu verhuisd zijn naar elders in Nederland of buitenland. Ook zij vinden het fantastisch dat Huupkens IJs er al 80 jaar is. Hun mooie lekkere herinneringen herbeleven, nog steeds bij Huupkens IJs. En weer met diezelfde wów glimlach naar buiten lopen als vroeger. Zo’n groot compliment voor ons!

Graag zie ik jou in mijn paradIJsje! Graag tot ziens bij Huupkens IJs. Made with love.  

Lees verder

Wanneer zijn we geopend

In coronatijd hanteren wij de openingstijden volgens de richtlijnen van de overheid. Deze kunnen dus afwijken van onze normale openingstijden.

Mei 2021  12.00 – 21.00 uur

Normale openingstijden:
Maart en September 12.00 – 21.00 uur
April t/m Augustus 12.00 – 22.00 uur
Oktober  14.00 – 20.00 uur