icon/category/overnachten

Hotel

icon/category/kerk

Kasteel/Landhuis van onze partners

Kasteel Daelenbroeck
Hotelkamer Daelenbroeck
Hotelkamer Daelenbroeck
Zaal Daelenbroeck
Gang Daelenbroeck

Romantik Hotel Kasteel Daelenbroeck

In de directe omgeving van Roermond ligt Romantik Hotel Kasteel Daelenbroek. Een uniek hotel op een buitengewone locatie midden in de prachtige natuur van Midden-Limburg. De Hoofdburcht, de Voorburcht en de Kasteelhoeve bieden elk hun eigen bijzondere eigenschappen en sfeer.

Een buitengewone locatie, een uniek hotel. In de prachtige Limburgse natuur, op ...

Een buitengewone locatie, een uniek hotel. In de prachtige Limburgse natuur, op de grondvesten van een 14e-eeuwse burcht is Landgoed Kasteel Daelenbroeck gevestigd. De Hoofdburcht, de Voorburcht en de Kasteelhoeve bieden elk hun eigen bijzondere ambiance. Op Kasteel Daelenbroeck kunt u stijlvol overnachten en grandioos dineren. U kunt hier ook terecht voor een High Tea, een lunch of een hapje en drankje. Daelenbroeck is dé locatie bij uitstek voor feesten en huwelijken.

In het restaurant kunt u genieten van de pareltjes uit de streek. Het restaurant Kasteel Daelenbroeck te Herkenbosch is dagelijks geopend vanaf 18.00 tot 21.00 uur. In de maanden januari, februari en maart is het restaurant & hotel, met uitzondering van groepsreserveringen, op maandag en dinsdag gesloten.

De brasseriekaart biedt alle gelegenheid tot heerlijk informeel ontspannen en genieten. Voor groepen zijn er verschillende sfeervolle ruimtes in het Kasteel. De brasserie is dagelijks geopend vanaf 12.00 tot 21.00 uur. In de maanden januari, februari en maart is Kasteel Daelenbroeck, met uitzondering van groepsreserveringen, op maandag en dinsdag gesloten. Ook onze bijzondere High Tea en slow-lunches zijn echte aanraders, voor groepen of gewoon intiem met z'n twee.

In het hotel van Kasteel Daelenbroeck zijn comfort en luxe de standaard. De sfeervolle suites zijn ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Zo vindt u op het landgoed verschillende type hotelkamers; van de splitlevel kamers met onder een ruime living en boven de slaapkamer tot de luxe Sauna suites in de overhoeksetoren van het Kasteel met eigen IR-sauna en whirlpool.

Voor groepen biedt Kasteel Daelenbroeck de Hoofdburcht met de 'Ridderzaal', de 'Rentmeesterzaal' en diverse 14e-eeuwse gewelven, deze zijn geschikt voor feesten en bijeenkomsten tot 450 personen. De Hoofdburcht heeft een klassieke en stijlvolle ambiance. Of het nu gaat om een personeelsfeest, een familiefeest of een huwelijk, het kan allemaal.

Aanvullende info
Boshotel Vlodrop: onze gasten kunnen gratis gebruik maken van de welness faciliteiten in Boshotel Vlodrop.
Huisdieren: max. 1 hond per kamer toegestaan. 

 

Lees verder
Eigenschappen
Classificatie 5 sterren
Oplaadmogelijkheid elektrische fiets
Aantal kamers: 10-25

Contact en locatie

Romantik Hotel Kasteel Daelenbroeck
Kasteellaan 2
6075 EZ
Herkenbosch

Wanneer

Toelichting: In de maanden januari en februari is het restaurant & hotel, met uitzondering van groepsreserveringen, op maandag en dinsdag gesloten.