icon/category/overnachten

Hotel

Hotel de Zwaan Venray

Hotel de Zwaan Venray

Hotel De Zwaan Venray (het Zwaantje) is een waar begrip in Venray. Gevestigd in een monumentaal pand aan het horecaplein, waar je kunt genieten van een heerlijke lunch en/of diner. Wil je komen dineren? Dan is reserveren wenselijk.

Het hotel bestaat waarschijnlijk al sinds 1570. In vroegere tijden als pleisterp...

Het hotel bestaat waarschijnlijk al sinds 1570. In vroegere tijden als pleisterplaats voor vermoeide reizigers die de Peel moesten doorkruisen: in die tijd geen sinicure. Het overnachten is door de eeuwen heen een belangrijk onderdeel gebleven en is het ook nu nog steeds. Daarnaast is de brasserie dé plek om te verblijven voor een (h)eerlijke lunch of diner. Juist de combinatie van streekproducten met bijv. Aziatische smaken zorgen voor een aangename en smaakvolle verrassing!

Brasserie De Zwaan is ook dé plek voor de vegetariër. Gasten met een dieet of allergie kunnen eveneens zonder bezwaar aanschuiven. Alle aandacht gaat hier naar uit, zodat ook deze gasten kunnen genieten van al het lekkers wat de Zwaan te bieden heeft.

De Zwaan is tevens een uitstekende plek voor een kop koffie of een goed glas wijn, al dan niet op het terras. Het team van De Zwaan biedt SERVICE, met hoofdletters geschreven.

Lees verder

Contact en locatie

Grote Markt 2A-4
5801 BL
Venray
Eigenschappen
Horeca voorziening aanwezig
Ligging in Bebouwde kom/Centrum
Gratis Wifi in verblijf

Wanneer zijn we geopend

Altijd open.