icon/category/overnachten

Hotel

Hotel cafe restaurant Parkzicht

Heerlijk overnachten, rustig zitten met een drankje op het terras of in het cafe, en heerlijk genieten van Italiaanse specialiteiten klaargemaakt door onze eigen Italiaanse kok. Reserveer via oranje button.
In de schaduw van O.L.V. Kapel in ’t Zand en het Kruiswegpark ligt hotel café re...
In de schaduw van O.L.V. Kapel in ’t Zand en het Kruiswegpark ligt hotel café restaurant Parkzicht.
De omgeving ademt serene rust en sfeer uit. Buiten op het terras is het heerlijk zitten en bij minder goed weer kunt u van uw drankje genieten in het gezellige café.

Het authentiek Italiaans specialiteitenrestaurant staat garant voor heerlijk eten. Vlees en visgerechten worden klaargemaakt in de open keuken waar ook de 'Forno a Legna' staat.
Door de pizzabakker worden in deze hout oven op traditionele wijze de lekkerste pizza’s gebakken. Het echte Italiaanse gevoel krijgt u in de zomer op het grote tuinterras en ’s winters in de gezellige ambiance van het restaurant.

Het is ook mogelijk om in deze lommerrijke, mooie en rustige omgeving te overnachten. De 4 Kamers en 2 suites zijn ruim en van alle moderne gemakken voorzien. De kamers worden aangeboden vanaf €80,00 per kamer per nacht met ontbijt.

Wilt u een combinatie van rust in een levendige stad dan is dit de ideale locatie om te overnachten, want de historische binnenstad van Roermond ligt op een kleine 10 minuten lopen.
Lees verder

Contact en locatie

Parklaan 8
6045 BT
ROERMOND

Wanneer zijn we geopend

Wo-za: 18:00 - 22:00 uur,
zo: 17:00 - 22:00 uur,
Toelichting: Getoonde openingstijden zijn de tijden van het restaurant (keuken)
Hotel: dagelijks geopend
Cafe: Maandag en dinsdag: gesloten
Woensdag: 10h tot 22h
Do. t/m za: 14h tot 01h
Zondag: 10h tot 01h.