icon/category/overnachten

Hotel

Hotel Antiek Helden
Slaapkamer Hotel Antiek
Gang in hotel
Slaapkamer hotel antiek helden
Hotelsuite

Hotel Antiek

Hotel Antiek is een nostalgisch boutique hotel gelegen in het centrum van het Noord-Limburgse Helden, vlakbij de Duitse en de Belgische grens.

Hotel Antiek is een kleinschalig driesterrenhotel gelegen in het centrum van het...

Hotel Antiek is een kleinschalig driesterrenhotel gelegen in het centrum van het Noord Limburgse dorp Helden. Het hotel ligt vlakbij Venlo, het gezellige Maastricht, Roermond met het Designer Outlet, Eindhoven, Weert of het Belgische Hasselt. 

Daarnaast heeft Noord-Limburg een bruisende economie waardoor de zakelijke gast in circa een kwartier rijden de meeste bedrijfsterreinen kan bereiken. Uiteraard na een heerlijk ontbijt.

Hotel Antiek biedt naast 12 sfeervol ingerichte hotelkamers allerlei verschillende faciliteiten waaronder een sfeervolle rustiek lounge met open haard en een mooi zonterras.

Voor onze toeristisch ingestelde gasten zijn er genoeg leuke plekken te bezichtigen in de natuurrijke omgeving. Het is een ideale streek om te wandelen en/of te fietsen. U kunt in de buurt genieten van alles wat de regio te bieden heeft: van een dagje winkelen tot een prachtige boswandeling in De Heldense Bossen (op 200 mtr loopafstand van ons hotel). Ook voor de zakelijke gast zijn er diverse ontspanningsmogelijkheden.

Lees verder
Eigenschappen
Horeca voorziening aanwezig
Rolstoel toegankelijke locatie
Gratis parkeren
Gratis Wifi in verblijf

Contact en locatie

Hotel Venlo/Roermond e.o.: Hotel Antiek
Mariaplein 1
5988 CH
HELDEN

Wanneer zijn we geopend

Altijd open.