icon/functioneel/groepen

Watersport/-recreatief groepsarrangement

Groepsactiviteit: vlotvaren op de Maasplassen bij Roermond

Een dag vullend actief en sportief programma dat bestaat uit groepsactiviteiten op en rondom het water van de Maasplassen bij Roermond.

Om ca. 10.00 uur is de ontvangst met een kop koffie of thee en een heerlijk stuk...

Om ca. 10.00 uur is de ontvangst met een kop koffie of thee en een heerlijk stuk Limburgse vlaai. Jullie krijgen uitleg en instructie over het koersschieten met kompas. Dan worden jullie in teams verdeeld en start het 1e onderdeel, de kaartleestocht. Aan de hand van een kaart (de tocht is ingetekend op routeschetsen) gaan de teams op weg naar de volgende locatie: de Oolderplas, onderdeel van de Maasplassen bij Roermond. Daar aangekomen volgt eerst de gezamenlijke picknick lunch aan het water (12.30 – 13.30 uur). Na de lunch beginnen de teams met de bouw van een stevig vlot. Met behulp van houten balken, tractorbanden en touw moeten jullie een solide constructie in elkaar zetten om te gaan vlotvaren. Als alle teams klaar zijn begint de race met de vlotten en het zoeken van een cache op kompaskoers. Het team dat deze cache vindt heeft de race gewonnen en wacht een leuke verrassing!

De vlotten worden weer afgebroken en opgeruimd en aansluitend wandelen jullie gezamenlijk via een mooie route weer terug naar de startlocatie (duur ca. 45 min). Hier kunnen jullie eventueel douchen/omkleden en gezellig na borrelen aan de bar of op het terras. Geschikt voor families, bedrijven en vriendenclubs.

Prijs:
€ 29,50 per persoon

Inclusief:
*Koffie/thee en Limburgse vlaai
*Picknick lunch
*Instructie en begeleiding door instructeurs
*Alle materialen en activiteiten (kaartleestocht, vlotbouwen, kompaskoersschieten en vlotvaren)

Exclusief:
*Administratiekosten € 16,50

Bijzonderheden:
*Duur: 5 - 6 uur
*Minimaal 15 personen
*Inhoud lunch: koffie, thee, jus d’orange, belegde broodjes met kaas en ham
*Bij last-minute boekingen (binnen 7 werkdagen) worden dubbele administratiekosten in rekening gebracht

RESERVEER HIER

Lees verder

Contact en locatie

Groepsactiviteit: vlotvaren op de Maasplassen bij Roermond
Heideweg 3
6077 PK
Sint Odiliënberg