icon/category/overnachten

Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie Ingelshof

Ingelshof is een grondig gerestaureerde carre-boerderij die haar authentieke uitstraling heeft behouden, maar van binnen modern en functioneel is ingericht. De boerderij is gelegen aan de rand van het prachtig natuurgebied "de Krang" in Tungelroy - Weert.
Ieder weekend, vanaf vrijdagmiddag 12 uur tot en met zondag 18 uur is Ingelshof ...

Ieder weekend, vanaf vrijdagmiddag 12 uur tot en met zondag 18 uur is Ingelshof te huur voor groepen tot 30 personen. Er is te allen tijde slechts 1 groep aanwezig op de locatie.

In de boerderij is een ruime luxe woonkeuken met kookeiland aanwezig, voorzien van alle apparatuur. Er bevindt zich een multifunctionele ruimte met een biljarttafel, voetbalspel, tv en grote drankenkoelkast. Tevens zijn er 3 ruime toiletten incl. een invalidentoilet met douche. Beneden is ook een slaapkamer in te richten.
Op de bovenverdieping zijn 30 slaapplaatsen met boxsprings en enkele stapelbedden, verdeeld over 5 kamers. Eventueel is een zesde en zevende slaapkamer in te richten. Tevens zijn er 2 badkamers met 4 afzonderlijke douches, een toilet en een grote loungeruimte.

De boerderij is voorzien van een ruime binnenplaats met een gedeeltelijke overkapping.
Er is een grasveld met voetbalgoals, een volleybalnet, een tafeltennistafel en een Jeu de Boules baan.
De authentieke schuur doet vaker dienst als expositieruimte. In de moestuin bevindt zich een oud monumentaal bakhuis waar regelmatig vlaaien en pizza's gebakken worden.

Lees verder

Contact en locatie

Groepsaccommodatie Ingelshof
Dupesweg 1
6005 PP
WEERT