icon/category/park

Uitzichtpunt

Geluksplek 14 Het Rijk van de Elfen

Ontdek het Rijk van de Elfen in de Rolvennen. 

De Rolvennen Eeuwenlang gebruikte bewoners de Rolvennen als gemeenschappelijk b...

De Rolvennen

Eeuwenlang gebruikte bewoners de Rolvennen als gemeenschappelijk bezit. Om vee op te hoeden, bomen te kappen, turf te steken en heide te maaien. Zo is dit gevarieerde landschap ontstaan. Nu vinden vooral gelukszoekers van heinde en verre er (een horizon) van rust. Als de heide bloeit wandel je door een zee van paarse schoonheid en geven de zingende krekels je een vakantiegevoel.

Locatie

Je vindt de Rolvennen wanneer je van de parkeerplaats bij de spoorwegovergang knooppunt 64,61,67 en dan knooppunt 66. Tussen knooppunt 67 en 66 vind je de Rolvennen. Als je na knooppunt 66 richting knooppunt 65,61 en 64 loopt kom je weer terug bij de parkeerplaats. De volledige route bedraagt dan 5 kilometer.

Klein Geluk in Roerdalen - Geluksplekken

De Gelukspekken van Roerdalen. Elke plek is een mooi beginpunt om te werken aan je eigen geluk. Op elke plek dagen de geluktips je uit om op een unieke manier aan de slag te gaan. Er is een handig boekje gemaakt waarin al deze Geluksplekken in de gemeente Roerdalen staan beschreven. In dit boekje vind je een plattegrondje en alle achtergrondinfo over de Geluksplekken. Je bestelt 'm in onze webshop.

Lees verder

Contact en locatie

Geluksplek 14 Roerdalen: Het Rijk van de Elfen
Meinweg
6075 NA
HERKENBOSCH