icon/category/park

Uitzichtpunt

Geluksplek 13 Het Panorama van Geluk

Uitkijktoren aan het rolstoelpad in de Meinweg.

Geniet van het Panorama van Geluk Klim in de toren. Gun jezelf de tijd om in al...

Geniet van het Panorama van Geluk

Klim in de toren. Gun jezelf de tijd om in alle windrichtingen te genieten van het 'panorama van geluk'. In Nationaal Park De Meinweg voelen mens en dier zich thuis.  In dit unieke gebied wonen onder andere dieren die staan voor 'transformatie en verandering'. Dat zijn pijlers van geluk. In het beeldmerk van het park staat een adder. Er wonen hier ongeveer vierhonderd adders. Zonnen doen ze graag. Jij ook?

Locatie

Wanneer je de uitkijktoren beklimt heb je en prachtig uitzicht in een oase van rust en wie weet zie je plots een wild zwijn. Voor de uitkijktoren Meinweg moet je het rolstoelpad volgen. Dit pad begint bij de spoorwegovergang voorbij Rijstal Venhof, Venhof 2, Herkenbosch. Vanaf de invalidenparkeerplaats volg je het rolstoelpad en je komt bij de uitkijktoren.

Klein Geluk in Roerdalen - Geluksplekken

De Gelukspekken van Roerdalen. Elke plek is een mooi beginpunt om te werken aan je eigen geluk. Op elke plek dagen de geluktips je uit om op een unieke manier aan de slag te gaan. Er is een handig boekje gemaakt waarin al deze Geluksplekken in de gemeente Roerdalen staan beschreven. In dit boekje vind je een plattegrondje en alle achtergrondinfo over de Geluksplekken. Je bestelt 'm in onze webshop.

Lees verder

Contact en locatie

Geluksplek 13 Roerdalen: Het Panorama van Geluk
Grote Herkenbosserbaan
6075 NE
HERKENBOSCH