icon/category/gezin_dagje_uit

Zwembad

Fun Beach
Fun Beach
Fun Beach
Fun Beach Fountain
Fun Beach Relax Area
Fun Beach
Fun Beach Summer Skating

Fun Beach Event & Leisurepark

Bij Fun Beach The Beach in Panheel beleef je de perfecte zomerdag volledig coronaproof en boordevol waterplezier. Boek je ticket Online zodat je verzekerd bent van je plek! 

Grootste Aquapark van Nederland De absolute blikvanger van Fun Beach is Fun Bea...

Grootste Aquapark van Nederland
De absolute blikvanger van Fun Beach is Fun Beach Fountain, één van de hoogste fonteinen van Europa. Dé waterattractie van Fun Beach is het 2.000 m² grote Aquapark. Op dit grootste Aquapark van Nederland kun je de hele dag naar hartenlust klauteren, glijden en springen. Of speel een partijtje beachvolley- of aquavolley. Huur een kano, SUP-board of waterfiets en dobber onbekommerd over het water. Een ware adrenalinekick beleef je bij het flyboarden. Lekker relaxen kan op de ligweiden of in de hangmatten. Voor het stillen van de lekkere trek zijn er diverse take away corners.
  
Kids Area
De Kids Area, een rookvrij gedeelte van Fun Beach, is een waar speelparadijs voor kinderen tot 12 jaar, met onder meer een luchtkussen, trampoline, peuterbadje, glijbanen en schommels. Voor de allerkleinste gasten is er een ondiep en gemarkeerd zwemgedeelte.

Summer Skating
Stel je voor: schaatsen of ijshockeyen bij twintig graden boven nul. Zoiets heb je nog nooit beleefd! Het Summer Skating en Summer Ice Hockey op Fun Beach maken het mogelijk. Op speciaal ontwikkelde schaatsen glijd je in no time als een ware schaatskampioen over de synthetische baan. Ervaar de ultieme schaatsbeleving, en dat in hartje zomer! Summer Skating is bij de entreeprijs inbegrepen en is elke dag van 12.00 tot 17.00 uur geopend.

Een andere nieuwe attractie, die binnenkort opent, is de Super Slide: een spectaculaire reuzenglijbaan met vijf waterspringschansen.

Kortom, voor ultiem waterplezier is Fun Beach The Beach the place to be!
Enjoy the summer! 

Lees verder
Eigenschappen
Horeca voorziening aanwezig
Toezicht
Gratis parkeren
Gratis WiFi bij bezoek

Contact en locatie

Fun Beach Event & Leisurepark
Velkenskamp 1
6097 NN
PANHEEL

Wanneer zijn we geopend

Dagelijks 12:00 - 18:00 uur

Zie voor de juiste openingstijden; funbeach.nl