icon/category/overnachten

Camperstandplaats

Camperplaats Ittervoort

De camperplaats heeft een grote grasweide voor het plaatsen van 15 campers. Iedere plaats heeft een aansluiting voor stroom.

Er is een prima toiletgebouw met, naast het toilet, een douche en een aanrecht. ...

Er is een prima toiletgebouw met, naast het toilet, een douche en een aanrecht. Je kunt je afval inzamelen en de vuilwatercassette ledigen.
Verder is er een watertappunt en centrale wifi. Het omheinde terrein ligt op slechts 500 meter van een supermarkt en een bakker. Via de verharde entree komt u gemakkelijk op de grasweide.

Het landelijke plaatsje Ittervoort ligt centraal in Midden-Limburg, vlakbij Roermond, Weert en het Belgische Maaseik.
De Maasplassen en het witte stadje Thorn zijn slechts enkele kilometers van ons verwijderd. Vanuit de camperplaats is het heerlijk wandelen en fietsen door midden Limburg. Denk aan lokale wandelroutes, maar ook het pelgrimspad ligt op slechts enkele tientallen meters van de voordeur.

Vlakbij de camperplaats tref je het fietsknooppuntennetwerk zodat je gemakkelijk je route kan bepalen.
Breng een bezoek aan de winkelsteden Weert of Roermond met het Designer Outlet Roermond of ga een heerlijk dagje naar België of Duitsland. Het buitenland ligt namelijk om de hoek. Ga heerlijk recreëren op de Maasplassen met een (huur) bootje of op een ligweide aan het water. Maar vergeet ook niet om het mooie witte stadje Thorn aan te doen of één van de andere Maasstadjes.
Kortom, vanuit de camperplaats bent u gemakkelijk en snel op één van de aantrekkelijke punten in de regio.

Voor de periode van 1 november tot 1 maart dient u vooraf even te bellen of de camperplaats geopend is. Telefoon +31 (0) 6-12154444
Wij heten u van harte welkom bij Camperplaats Ittervoort.

Lees verder

Contact en locatie

Camperplaats Ittervoort
Brigittastraat 31
6014 AT
Ittervoort

Wanneer

Altijd open.