Boot Arrangement B&B N10 Roermond

B&B N10 in hartje Roermond. De unieke combinatie van beleven, voelen, proeven, design en vooral heerlijk slapen. Dat kan in dit kleinschalig historisch pand uit 1800. Tijdens de zomermaanden biedt B&B N10 een uniek Boot Arrangement aan.

This is where the story begins… Deze unieke Bed and Breakfast heeft veel meer t...

This is where the story begins…

Deze unieke Bed and Breakfast heeft veel meer te bieden dan alleen overnachten. B&B N10 biedt een totaalbeleving van design, vormgeving en historie in een monumentaal pand in hartje centrum van Roermond. B&B N10 heeft het comfort van een hotel, het gevoel van een luxe suite en de kleinschaligheid van een B&B.

Unieke Luxe Designer B&B

B&B N10 zit in een Jugendstil pand. De eclectische stijl vertelt je veel verhalen van en over de geschiedenis van Roermond. Het pand heeft een flinke make-over ondergaan. Bij binnenkomst zie je meteen de unieke en kleurrijke combinaties van het hedendaagse design. 

Boot Arrangementen: Genieten op de Maasplassen

Te reserveren bij B&B N10, een Boot Arrangement. Een unieke beleving vanaf het water op de Maasplassen. Ga aan boord en ontspan 2 uur lang op het water. Maak de keuze uit een van de drie arrangementen hieronder en kies welk zomers drankje deze experience voor jou compleet maakt!

  • Wine & Waves, inclusief een fles wijn of Prosecco naar keuze
  • Cocktail & Cruise, inclusief 1 Gin & Tonics per persoon
  • Healty & Sail, inclusief een fles frisdrank/sap naar keuze
  • Inclusief de Limburg Card

*alle arrangementen zijn inclusief een fles water en een borrelplank inclusief 2 kaassoorten, 1 vleessoort, brood en een mix van borrelnootjes (Een bootarrangement bij B&B N10 is exclusief overnachting)

Lees verder

Contact en locatie

Neerstraat 10B
6041 KC
ROERMOND

Wanneer zijn we geopend

Altijd open
Toelichting: Bij de Bed & Breakfast er is bijna altijd iemand aanwezig. Anders altijd telefonisch bereikbaar.
Check-in vanaf 14:00 uur. Check-out tot 11:00 uur.