icon/category/overnachten

Bed and Breakfast/Pension

B&B bergheide buiten omgeving
B&B bergheide woonkamer
B&B bergheide terras
B&B bergheide ontbijt
B&B bergheide slaapkamer

Bed & Breakfast Bergheide

B&B Bergheide is een plek om te ontspannen, tot rust te komen en misschien zelfs geïnspireerd te raken. Zelf hechten wij veel waarde aan privacy, een warm thuis gevoel en enige mate van luxe. Dat hebben we dan ook terug proberen te brengen in onze eigen B&B. 

Wij streven ernaar om aan al jouw wensen te voldoen. Daarom heb je bij ons de ke...

Wij streven ernaar om aan al jouw wensen te voldoen. Daarom heb je bij ons de keuze uit één tweepersoonsdekbed of twee eenpersoonsdekbedden en waar/hoe jij het ontbijt geserveerd krijgt. Ook beslis jij zelf over het contact. Maak jij graag een praatje? Of ga jij liever je eigen gang? Zo is er een luik voor het wasgoed, zodat wij tijdens jouw verblijf niet in de B&B hoeven te komen. Allemaal zodat het verblijf bij B&B Bergheide past bij jou.

Wij houden daarnaast ook rekening met allergieën en intoleranties. Geef het even aan en dan gaan wij daar graag mee aan de slag. Je kunt zelf heerlijk koken in onze buitenkeuken. Je beschikt over een groot privé terras met diverse zitjes zodat er altijd een plek is om in de zon of in de schaduw te zitten. Gratis oldtimers opa en oma fiets te leen om in stijl de omgeving te verkennen.

Lees verder
Eigenschappen
Gratis parkeren
Gratis Wifi in verblijf

Contact en locatie

B&B Bergheide
Vestjenshoek 4
6095 NT
Baexem

Wanneer

Aankomst tussen 15.00 - 20.00.
Check-out mogelijk tot 10.00.