icon/category/overnachten

Bed and Breakfast/Pension

B&B Vesterke
B&B Vesterke
B&B Vesterke
B&B Vesterke

B&B Vesterke Weert

Bij B&B Vesterke is het heerlijk toeven. Door de haag van coniferen is het gastenverblijf en de tuin met overdekt terras met jaccuzi van de buitenwereld afgesloten waardoor u in alle privacy heerlijk tot rust kunt komen en kunt genieten van alles wat Vesterke u te bieden heeft. Door de ligging is B&B Vesterke ook een prima uitvalsbasis om de regio en zelfs de verdere omgeving te bezoeken. Heerlijk rustig in het buitengebied van Tungelroy, een kerkdorp van Weert.

Er is in dit stukje Nederland nog veel te ontdekken. Dit begint al in de direkte...

Er is in dit stukje Nederland nog veel te ontdekken. Dit begint al in de direkte omgeving van Vesterke. Gelegen aan de rand van het kerkdorp Tungelroy bent u in 10 minuutjes lopen in natuurgebied de Tungelerwallen. Natuurgebied de Krang ligt op 20 minuten lopen.

Maar ook de IJzerenman, de Laurabossen het Vossenven en het Brook liggen in de directe omgeving. Wij liggen in het grenspark Kempen broek.

Als natuurliefhebber kunt u hier naar hartenlust wandelen, mountainbiken, fietsen en zelfs voor de ruitersport zijn er voldoende mogelijkheden.

Er lopen mooie wandel en fietsroutes door deze gebieden. Heel gemakkelijk te volgen. Ook heel makkelijk is een van de fietsknooppuntenroutes waarvan een punt op 300 meter van Vesterke ligt. Het Pelgrimpad loopt door Tungelroy als ook het van Horne pad.

Door de ligging bent u vanuit B&B Vesterke zo in heel Limburg- met zijn heuvels en waterplassen-, Brabant en zelfs België. Zo kunnen we nog heel veel opnoemen. Kijk ook eens op onze site benb-vesterke. En misschien wilt u het zelf eens komen bekijken.

Wij, Yvonne en Eric heten u graag van harte welkom met een stuk van de Weerter vlaai. Tot ziens bij Vesterke. Het gastenverblijf is te boeken vanaf 55,00 euro per nacht.

Lees verder
Eigenschappen
Gratis parkeren
Gratis Wifi in verblijf
Sanitair voor privé gebruik

Contact en locatie

Kemperveldweg 3
6005 RC
WEERT

Wanneer zijn we geopend

Altijd open
Toelichting: Check-in van 13.00 uur tot 22:00 uur. Altijd in overleg. Uitchecken tot 11:00 uur.