icon/category/overnachten

Bed and Breakfast/Pension

Toegangspoort B&B Landgoed Nederhoven
Luchtfoto Landgoed Nederhoven
Tuin B&B Landgoed Nederhoven
Groene tuin met bel B&B Landgoed Nederhoven
Picknicktafel gedekt met fles rode wijn en een borrelhapje
Houten trap in historisch pand

B&B Landgoed Nederhoven

De idyllisch gelegen B&B Landgoed Nederhoven is zeer geschikt voor gasten die houden van een aristocratische entourage in een landelijke omgeving. Het gastenverblijf in het voormalig koetshuis biedt ruimte aan maximaal tien personen.

Landgoed Nederhoven ligt in Beegden in de landelijke omgeving tussen Horn en Tho...

Landgoed Nederhoven ligt in Beegden in de landelijke omgeving tussen Horn en Thorn. In het dorp wordt het woonhuis ook wel 'het Kasteeltje’ genoemd. Dit jachthuis met gracht is in 1614 gebouwd op oudere fundamenten. Wie de rust zoekt in de nabijheid van de Maasplassen, bossen en heide, komt hier helemaal aan zijn trekken. Kleinschaligheid en persoonlijke aandacht staan centraal in deze bijzondere accommodatie.
  
De Bed & Breakfast in het gastenverblijf bestaat uit twee verdiepingen. Op de begane grond is een zitkamer met houtkachel, keuken, eethoek, douche en toilet. Tevens is er een tweepersoons bedbank. Via openslaande deuren komt u op het terras aan de gracht. Op het zuiden gelegen, en in de schaduw van 200 jaar oude eiken. Op de verdieping is een tweepersoonskamer met wastafel. Via een tweede trap zijn een vide, met een tweepersoons bedbank en een kamer met vier eenpersoons bedden met wastafel bereikbaar.
Het koetshuis is centraal verwarmd. (Haard)hout is te koop. Kinderen en huisdieren zijn welkom (in overleg). Er is gratis Wifi. En een kast met boeken, puzzels en spelletjes. De kasteelbewoners de familie Van Basten Batenburg-Dahmen zorgt desgewenst voor het ontbijt met biologisch verantwoorde streekproducten. In de directe omgeving zijn bijzondere restaurant(je)s.

Behalve rust biedt het landgoed ook sportieve mogelijkheden. Zoals fiets- en wandeltochten op de Beegderhei, in het Leudal, Groote Peel. Het LAW Pelgrimspad, het Meinweggebied en het Pieterpad liggen in de directe nabijheid van het Landgoed. De Knooppunten(fiets)route loopt er zelfs langs. Daarnaast kunt u in de omgeving watersporten. Waterrecreatie is mogelijk langs de Maasplassen, Heelderpeel en ‘Fun Beach’. Maneges liggen op een afstand van 3 tot 25 km. Golfbanen zijn er in Weert en Herkenbosch.

Plaatsen als Roermond met de Designer Outlet Center, het witte stadje Thorn, het Belgische Maaseik, Stevensweert, Maastricht en Venlo zijn allemaal het bezoeken meer dan waard. 

Lees verder

Contact en locatie

Nieuwstraat 65
6099 AA
BEEGDEN
Eigenschappen
Huisdieren toegestaan
Gratis parkeren
Gratis Wifi in verblijf
Sanitair voor privé gebruik