icon/category/overnachten

Hotel

Moderne kamer met lichtinval
Sanitair met strak design
Master bedroom zolderkamer

B&B Aan de Itterbeek

B&B De Itterbeek: Deze Bed and Breakfast is direct gelegen aan de, hoe kan het ook anders, Itterbeek in Ittervoort. Ontspannen staat hoog in het vaandel bij deze B&B. Naast de privé infraroodsauna bieden ze hier ook ontspanningsbehandelingen aan. 

Over B&B Aan de Itterbeek Wij, Anneke en Ger, van B&B aan de Itterbeek ...

Over B&B Aan de Itterbeek

Wij, Anneke en Ger, van B&B aan de Itterbeek leven ons leven elke dag zoveel mogelijk met aandacht voor de dingen om ons heen. We genieten ervan om te zorgen voor onszelf, elkaar en de mensen om ons heen. We streven ernaar om een warm thuis te bieden voor onze familie en onze vrienden. Het bieden van een warm huis willen we uitbreiden. Daarom de keuze om B&B aan de Itterbeek te beginnen.

De voormalige boerderij was wel aan een verbouwing toe. Als eerste hebben we het woongedeelte van ons huis verbouwd. Direct hierna zijn we met dezelfde zorg en aandacht begonnen aan B&B aan de Itterbeek. We hebben dit gedeelte met enorm veel enthousiasme verbouwd en ingericht.

De ligging van de B&B

B&B aan de Itterbeek dankt haar naam aan de rivier “De Itterbeek”. De Itterbeek is een zijrivier van de Maas, welke stroomt door de provincies Limburg, zowel in Nederlands Limburg als Belgisch Limburg. De Itterbeek heeft een lengte van ongeveer 30 km en een verval van ongeveer 45 meter. In Thorn is er ook een korte zijarm langs het dorpscentrum: de Thornerbeek. Wij vinden de naam uiterst passen, omdat onze tuin grenst aan de Itterbeek. Vanuit de luxe studio loop je zo af op deze rivier met haar ruime geschiedenis.

We kijken al zo lang uit om de luxe studio van B&B aan de Itterbeek te openen en nu is het eindelijk zo ver. Wij zijn nu geopend om onze gasten een fijn en ontspannen verblijf aan te bieden. Waar jullie genieten van een karakteristieke en luxe studio in een jaren 60 / 70 sfeer. Geniet van de ontspannende en helende privé infraroodsauna en van een lekker ontbijt.

Kies voor ontspanning

B&B aan de Itterbeek staat voor ontspannen. Naast de privé infraroodsauna met helende werking bieden wij ook een ontspanningsbehandeling aan. Voor meer informatie over deze behandelingen of vragen over B&B aan de Itterbeek neem je contact met ons op.

Lees verder

Contact en locatie

B&B Aan de Itterbeek
Margarethastraat 3
6014 AC
Ittervoort