icon/category/overnachten

Bed and Breakfast/Pension

Moderne kamer met lichtinval
Sanitair met strak design
Master bedroom zolderkamer

Asperge Arrangement B&B Aan de Itterbeek

B&B De Itterbeek ligt direct gelegen aan de Itterbeek in Ittervoort. De eigenaren Anneke en Ger vinden het erg belangrijk dan hun gasten kunnen ontspannen in deze Bed and Breakfast met infraroodsauna. Bekijk hier het Asperge Arrangement van B&B Aan de Itterbeek

Over B&B Aan de Itterbeek Anneke en Ger zijn de trotste eigenaren van B&amp...

Over B&B Aan de Itterbeek

Anneke en Ger zijn de trotste eigenaren van B&B aan de Itterbeek. Ze leven hun leven met aandacht voor de mensen en dingen om hun heen. Zo zorgen ze voor elkaar, zichzelf, de mensen om hun heen en natuurlijk voor de gasten op het B&B. De keuze om B&B aan de Itterbeek te beginnen heeft ermee te maken dat ze graag een warm thuis bieden voor vrienden en familie. Dit willen ze graag uitbreiden, zodat ze ook een warm thuis kunnen bieden aan bezoekers van Itterbeek.

Het B&B is gevestigd in een voormalige boerderij. Deze hebben Anneke en Ger met veel zorg en aandacht verbouwd. Ze zijn begonnen met het woongedeelte van hun eigen huis. En direct hierna zijn ze aan de slag gegaan met het verbouwen van B&B aan de Itterbeek. Uiteindelijk hebben ze het vol enthousiasme ingericht.

Het Asperge Arrangement

Het witte goud beleef je in Limburg, ook bij B&B Aan de Itterbeek in Ittervoort. Het Asperge Arrangement bij B&B Aan de Itterbeek bestaat uit:

  • 2x Overnachting
  • 1x Limburg Card
  • Inclusief toeristenbelasting
  • Ontbijt bij te boeken voor €7,50 p.p.
     

Prijs

€ 170,00

Lees verder

Contact en locatie

Margarethastraat 3
6014 AC
Ittervoort