Limburgontdekken

Benieuwd wat er allemaal te doen is in Limburg? Ontdek het op onze website. Lees de blogs van degene die je voorgingen. Wij geven je alle informatie over de mooiste dorpjes en steden van Noord- en Midden-Limburg. Beleef de afwisselende natuur, de rijke cultuur, de leukste activiteiten en evenementen en shop ‘till you drop. Wat je ook zoekt, in Noord- en Midden-Limburg vind je het zeker!

Limburg staat onder andere bekend om de prachtige natuur, mooie landschappen en de Limburgse gastvrijheid. Er valt hier enorm veel te beleven, voor jong en voor oud! Ontdek alle historische maar ook hedendaagse bezienswaardigheden van Noord- en Midden-Limburg. Samen met je vrienden of familie beleef je gegarandeerd een onvergetelijke dag in het mooiste stukje van Limburg!

Kom een nachtje slapen in het mooiste stukje Limburg

Noord- en Midden-Limburg is ideaal voor een gezellig dagje uit met vrienden of familie. Maar wat dacht je van een weekendje weg of een vakantie? Ook dan ben je hier in Limburg op de juiste plek! Overnacht midden in de natuur of in een echte bruisende stad. Voor jong en oud is er altijd iets leuks te vinden. Kies voor een hotel, B&B, gezellig vakantiehuisje, een bungalowpark of een van de andere talloze mogelijkheden.

Ben je overtuigd van de charme van Noord- en Midden-Limburg en kun je niet wachten om er een nachtje te komen slapen? Boek dan vandaag nog je overnachting in het mooiste stukje van Limburg!

Hulp nodig met reserveren? Of heb je andere vragen? Neem eenvoudig contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 475-335847 of een e-mail te sturen naar info@hartvanlimburg.nl. Onze medewerkers helpen je graag!