Limburg Cardvoordeelkaart

Wat is de Limburg Card?

De Limburg Card is een voordeelpas waarmee je korting krijgt op heel veel plaatsen in Noord- en Midden-Limburg. Je koopt een Limburg Card voor maar €5,00 en hiermee geniet je van voordeel op dagjes uit, restaurants, en overnachtingen door de hele regio. De kaart is een jaar lang geldig, voor 4 personen. Waarom zou je de volle mep betalen, als je ook kunt profiteren van verschillende kortingen? Schaf vandaag nog jouw Limburg Card aan!

Waar kun je profiteren van verschillende kortingen?

Je kunt op ontzettend veel plaatsen terecht met jouw Limburg Card. Denk hierbij aan verschillende activiteiten en dagjes uit zoals zwembaden, bowlingbanen watersporten, musea, verhuurbedrijven of bijvoorbeeld bij de Kasteeltuinen Arcen. Ook kun je bij ontzettend veel hotels, campings en restaurants profiteren van kortingen met de Limburg Card. 

Waar is de Limburg Card overal verkrijgbaar?

De Limburg Card is te koop bij de diverse VVV-vestigingen en agentschappen in Noord- en Midden-Limburg. Deze vind je in het overzicht van alle Limburg Card verkooppunten. Uiteraard is de Limburg Card ook online verkrijgbaar.

  • Profiteer van al die korting in Limburg en bestel de Limburg Card vandaag nog in onze webshop.