Kerstvakantie in Limburg

Vakantie in Noord- en Midden-Limburg, dat is het hele jaar door genieten! Statistisch gezien is het één van de warmste plekjes van Nederland. Dus kom en geniet in de buitenlucht van je vakantie!

Ga fietsen of wandelen in de natuur. Stel je eigen route samen of maak gebruik van de vele wandel- en fietsroutes op onze routeplanner. Met twee Nationale Parken en grensoverschrijdende en lokale natuurgebieden ben je er echt even tussenuit. 

Natuurlijk biedt Noord- en Midden-Limburg meer mogelijkheden voor uitstapjes. Uitjes met de kinderen? Voor zowel kleuters alsook tieners is er veel te zien, te doen en te beleven.

Het hele jaar door zijn er tal van evenementen in Limburg. Van grote festivals zoals BospopSolar en het Limburg Festival tot markten en braderieën. Allemaal goed voor een dagje uit met vrienden of met het hele gezin.

Meer in Midden-Limburg

Naast natuur, winkelen en water heeft Noord- en Midden-Limburg een schat aan cultuur. Kastelen, molens, kerken, kruisen en kapellen, je vindt het in het Limburgse landschap! Ontdek het witte stadje Thorn, of het vestingstadje Stevensweert op het eiland in de Maas

Het buitenland België en Duitsland vind je letterlijk 'om de hoek'. Bezoek de mooie Duitse grensplaatsjes BrüggenWassenberg en Wegberg.

Kortom er is in Noord- en Midden-Limburg genoeg te zien, te doen en te beleven. Van camping tot hotel en van bungalowpark tot B&B, er zijn volop mogelijkheden voor een weekendje weg, midweek of langer verblijf.

Noord- en Midden-Limburg, je voelt het pas als je er bent!