Kermis Weert

Wanneer weer?

Dit jaar! Het laatste weekend van september. Van 24 t/m 29 september 2021.

Eén van de allergrootste 

Kermis Weert is één van de allergrootste kermissen in Nederland en de grootste van Limburg. Bovendien is de kermis in Weert niet alleen heel gezellig, maar ook  zijn de kaartjes goedkoper dan elders. Tijdens de kermis is  Weert een groot pretpark  van entertainment, optredens en gezelligheid op de terrassen. Kermis Weert: groot, goedkoop en gezellig!

Dit jaar kleiner vanwege Covid-19

Vanwege een kleinere opzet bestaat de kermis dit jaar uit 80 attracties. De kermis vindt plaats op het grasveld naast de stadsbrug, het Bassin en Kasteelplein. De 3 pleinen worden omheind met hekwerk en zijn voorzien van in- en uitgangen. De kans dat er wachttijden zijn is aanwezig, want vol = vol. Er mogen in totaal 2500 bezoekers aanwezig zijn op de 3 pleinen. Via www.kermisweert.nl kan je de drukte volgen via de druktemeters.

Met al deze maatregelen is het mogelijk de kermis te organiseren binnen de huidige coronamaatregelen en de 1,5 meter afstandsregel.

Naar de kermis

Met de auto: De stad Weert is met de auto het best te bereiken via de A2. Ook vanuit België is de stad niet ver weg. In de binnenstad zijn diverse parkeergarages en parkeerterreinen. 
Met de trein: Het station van Weert is recht tegenover de kermis.
Met de fiets: Altijd een aanrader. 

Toegankelijkheid voor mindervaliden

Kermis Weert maakt het mindervaliden makkelijk om bij de attracties te kunnen komen. Eventueel met hulp van de attractiemedewerkers. De Grand Carrousel is speciaal uitgerust met een rolstoelgondel. 

Promotiefilm Kermis Weert
Meer informatie