Herfst in Limburg

De herfst is in Limburg. De dagen worden korter, de natuur verandert van kleur en maakt zich klaar voor de winter. Deze spectaculaire verandering kun je het beste bewonderen in de twee Nationale Parken en de (grensoverschrijdende) natuurgebieden die Noord- en Midden-Limburg rijk is. Met tal van wandel- en fietsroutes door deze natuurgebieden geniet je optimaal van al het moois dat de Limburgse herfst te bieden heeft.

Ondanks de coronamaatregelen is het gelukkig wel nog mogelijk om tijdens regenachtige herfstdagen een museum of een wellness center te bezoeken. Wel zul je jouw bezoek moeten reserveren zodat er niet teveel mensen tegelijk binnen zijn.

Coronaproof Limburg

Heb je geen zin om de deur uit te gaan tijdens de gure herfstdagen? Op deze pagina staan leuke tips die je samen met de kids thuis kunt doen. Ook hebben we een lijst met restaurants en brasserieën die een heerlijk diner of lunch bij je thuis bezorgen of waar je kunt afhalen.

We vragen je om de geldende veiligheidsmaatregelen op te volgen zodat iedereen coronaproof en veilig kan genieten. Check van tevoren ook de website van de locatie die je wilt bezoeken en hou je aan de richtlijnen en instructies die daar van toepassing zijn.