Groepsactiviteiten Limburg

Groepsactiviteiten en corona

Het vaccineren is begonnen en langzaam komt het einde in zicht. Beetje bij beetje komen er versoepelingen. Maar we moeten nog even geduld hebben voordat we weer met een groep op pad mogen. 
De perfecte tijd om onze website te verkennen en inspiratie op te doen voor jullie toekomstige bezoek aan Noord- en Midden-Limburg. 
We staan klaar als jullie vragen hebben of alvast een vrijblijvende offerte willen ontvangen.
Bel, mail of vraag een offerte aan via de website. En zodra het weer mag, verwelkomen we jullie weer met open armen!

Groepsactiviteiten Limburg

In Noord- en Midden-Limburg kun je uitstekend terecht voor een leuke groepsactiviteit. Je kiest een van onze standaard activiteiten of wij stellen een groepsprogramma op maat voor je samen. Hoe dan ook, je bent verzekerd van een gezellig dagje uit met vrienden of familie.

Groepsactiviteiten Limburg op maat 

Zoek je een gezellige groepsactiviteit in Limburg? In overleg stellen wij een groepsprogramma volledig op maat samen. Geheel toegespitst op de wensen van jouw gezelschap. Je hoeft het zelf niet meer uit te zoeken. Handig en eenvoudig! Hieronder vind je al een aantal suggesties.

Graag met gids op pad? Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden: 0475-330289 of e-mail naar groepsuitje@hartvanlimburg.nl

Geef een wandeling cadeau

Op zoek naar een gezond geschenk? Een Wandelbon van Hart van Limburg is een sportief en leuk alternatief! Je koopt een Wandelbon via onze webshop. Zodra de coronamaatregelen het weer toelaten, kun je deze bon inzetten voor een (stads)wandeling onder leiding van een deskundige VVV-gids. De bon is geldig tot 2022.