Fietsers in Roermond

Fietsknooppunten Roermond

Fietsen in Roermond

Ben je graag buiten op de fiets om te genieten van de natuur en de mooie omgeving? Maak dan gebruik van de fietsknooppunten in en om de gemeente Roermond en geniet van een heerlijk dagje fietsen met je partner, gezin of vrienden. 

Maak  eenvoudig een keuze uit een van onze vele fietsroutes in de gemeente Roermond. Pak de fiets, ga gezellig op pad en geniet van een heerlijk dagje uit in de prachtige natuur en de mooie omgeving die Roermond te bieden heeft!

Fietsen wandelen knooppunt knooppuntbord roerdalen

Fietsroutes via knooppunten in Roermond en omgeving

Je vindt in Roermond een breed scala aan kant en klare fietsroutes maar je kunt ook zelf eenvoudig je route samenstellen. Dit doe je aan de hand van de vele fietsknooppunten die er in de omgeving te vinden zijn.

Je stelt je eigen fietsroute eenvoudig samen met onze fietsrouteplanner. Op basis van de fietsknooppunten in Roermond en omgeving of door middel van de mooie bestaande fietsroutes maak je een op maat gemaakte fietsroute voor jou en je gezelschap. Zo bepaal je zelf hoelang de fietsroute moet worden en wat je onderweg allemaal ziet. 

De fietsroutes in Noord- en Midden-Limburg leiden je door typische Limburgse dorpjes, door prachtige natuurgebieden, langs de Maas en de Maasplassen en door een van de twee Nationale parken.

Alle fietsroutes op onze fietsroute planner kun je printen  of download ze op je telefoon. Handig voor onderweg en zo heb je de route altijd bij je. Wil je graag wat meer informatie over een van onze fietsroutes in de hele regio Noord- en Midden-Limburg? Bekijk dan het complete overzicht aan fietsroutes via onze knooppunten in Limburg. Ontdek gelijk alvast meer over de afstand van de route en de bezienswaardigheden die je op of in de omgeving van de route kunt  ontdekken.