Fiets huren Weert

Fietsverhuur Weert

Wil je graag een fiets huren in Weert of omgeving? Op onze website van Hart van Limburg ben je op de juiste plek. Huur bij onze partners eenvoudig een fiets en geniet samen met vrienden, familie of je gezin van het prachtige Limburgse landschap. Kies uit de lijst met onze fietsverhuurders een verhuurder van jouw keus en huur eenvoudig een fiets van jouw wens. Alles is mogelijk! Denk aan dames- en herenfietsen maar ook elektrische fietsen of zelfs een tandem is mogelijk. Ontdek het prachtige landschap van de gemeente Weert en andere plaatsen in Noord- en Midden-Limburg op de fiets en geniet van een gezellig dagje uit.

Fietsen in Noord- en Midden-Limburg

Noord- en Midden-Limburg heeft een uitgebreid fietsknooppuntennetwerk van meer dan 1000 kilometer lengte! Je vindt er diverse genummerde knooppunten welke jou eindeloos veel verschillende fietsroutes mogelijkheden bieden. Zo kun je zelf je route samenstellen en de prachtige natuur en cultuur van Noord- en Midden-Limburg op de fiets verkennen. Veel van onze fietsroutes zijn autovrij zodat je zorgeloos geniet van de prachtige omgeving, samen met je partner, vrienden of familie. 

 

Fietsen in Weert en omgeving

Weert maar ook alle andere delen van Noord- en Midden-Limburg bieden allemaal een zeer gevarieerde omgeving. De prachtige natuur wordt afgewisseld met typische Limburgse dorpjes en gezellige eetgelegenheden. Zo kun je tussendoor overal terecht voor een lekker hapje eten waarna je weer op de fiets springt en langs talloze leuke bezienswaardigheden komt. Voor iedereen is er wel iets leuks te zien. Fietsen in Weert en omgeving is daarom nooit saai!

Fiets huren Weert

Weert heeft een prachtige omgeving en biedt talloze leuke fietsroutes. Je plant je route vooraf eenvoudig via onze eigen digitale routeplanner. Mis geen moment van Weert en het mooie Noord- en Midden-Limburg en plan direct je fietsroute.

In Weert en omgeving vind je verschillende fietsverhuurders waar je eenvoudig een fiets huurt. Maak een keuze uit het overzicht en huur een van de vele fietsen. Zoek je nog een fietsknooppuntenkaart? Je koopt deze eenvoudig bij een van onze VVV-vestigingen of in onze webshop. Handig voor onderweg!