icon/category/wandelen

Wandelroute

van
18 feb 2021
t/m
31 mei 2021
de markt in roermond

Wandeling met lunch-to-go Roermond

Wandeling lunch-to-go Roermond: Lengte ca. 10 kilometer of kies voor de verkorte route van ongeveer 6 kilometer. Bij dit wandelarrangement ontvang je een heerlijke verrassing in de door jou gekozen horecagelegenheid aan het Munsterplein. Je kunt kiezen tussen ''De Kiosk'' of ''Het Munstercafé''

Wil je heerlijk wandelen en genieten van de de mooie stad Roermond met zijn bourgondische uitstraling? Deze coronaproof wandeling (aan de hand van de knooppunten) door Roermond en het aangrenzende buitengebied is ongeveer 10 km lang. Er bestaat de mogelijkheid om de route in te korten.

Bij dit wandelarrangement ontvang je per persoon 1 waardebon. Laat je met deze waardebon verrassen door een van de twee deelnemende horecagelegenheden aan het Munsterplein "De Kiosk" of "Het Munstercafé".

Je dient vooraf, telefonisch, te reserveren bij de horecagelegenheid van jouw keuze. De mogelijkheden voor lunch en consumptie worden dan aan je doorgegeven, en je kan hier een keuze uit maken. Op de horecagelegenheid van jouw keuze ontvang je op vertoon van je webshop-bevestiging de wandeling en waardebon.

Wanneer zijn we geopend

Eerste datum evenement
18 feb 2021
Laatste datum evenement
31 mei 2021