Evenementen

Overig type evenement

Datum
20 sep 2021
Walk&Talk: Word jij gezien door potentiële werkgevers?

Walk&Talk: Word jij gezien door potentiële werkgevers?

Ben jij zichtbaar voor potentiële werkgevers? Of zijn er nog stappen te zetten? Dit ontdek je tijdens de Walk&Talk netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden bij Bibliocenter Weert op maandag 20 september van 9:30 uur tot 11:30 uur.

Wat is Walk&Talk?

Werk zoeken hoef je niet alleen te doen. Deze netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden geeft je nieuwe ideeën en energie voor je zoektocht! Je krijgt praktische tips van een gastspreker en je leert van de ervaringen van andere deelnemers. Of je helpt zelf iemand met jouw kennis. Ontmoet, netwerk en deel kennis en ervaring met een goede kop koffie erbij. Leer mede werkzoekenden (je tijdelijke collega's) kennen en help elkaar vooruit. Je krijgt support en je wordt enthousiast aangemoedigd om nieuwe dingen te proberen in je zoektocht naar werk.

Thema Word jij gezien door potentiële werkgevers?

De workshop wordt verzorgd door Ester Alofs, loopbaancoach binnen Es Majeur. Je krijgt van haar tips en tricks over je zichtbaarheid, zowel offline als online. Netwerken is ook een sleutelwoord in je sollicitatieproces. Hoe pak je dat aan? De tijd van klakkeloos alle vacatures doorspitten is geweest: bepaal zelf je bestemming en de route er naartoe!

Informatie 

Deelname aan Walk&Talk is gratis. Aanmelden is verplicht en kan gemakkelijk via onderstaande button. Neem voor meer informatie een kijkje op: www.bibliocenter.nl.

Kosten evenement
Gratis

Contact en locatie

Bibliocenter Weert
Wilhelminasingel 250
6001 GV
Weert

Wanneer

-