Evenementen

Overig type evenement

Wanneer
Themabijeenkomst: Je brein als medicijn

Themabijeenkomst: Je brein als medicijn

John van Heel laat je donderdagavond 14 oktober kennismaken met de essentiële inzichten van ‘je brein als medicijn’ en hoe je ze in jouw voordeel toe kan passen.

Je brein als medicijn

Ons brein kan onze vriend zijn, maar ook onze grootste vijand. Welke spelletjes spelen onze drie breinen met ons en hoe zorgen ze er vaak voor dat we vast blijven hangen in een bepaald gedrag? Hoe beïnvloeden deze breinen en onze neuroplasticiteit doorlopend ons denken en onze leefstijl? Belangrijker nog, welke kracht en ‘tools’ hebben wij in handen om belemmerende aspecten vanuit onze breinen te verminderen en onze intrinsieke motivatie meer te laten leven, meer bij onszelf te blijven en gemakkelijker onze doelen in het leven te behalen?  

John van Heel

John van Heel is leefstijlcoach, docent leefstijlcoach, voorzitter van het platform Weert in beweging, directeur/eigenaar Life Style Vitae leefstijlclub en al meer dan 35 jaar actief op het gebied van Leefstijl als medicijn. 

Informatie 

Deze themabijeenkomst vindt plaats op donderdagavond 14 oktober. Aanmelden voor deze bijeenkomst is verplicht en kan gemakkelijk via onderstaande button. Neem voor meer informatie een kijkje op: www.bibliocenter.nl.

Kosten evenement
Kosten: Leden € 5,- / Niet-leden € 7,50

Contact en locatie

Bibliotheek in Heythuysen
In de Neerakker 2
6093 JE
Heythuysen

Wanneer

-