Evenementen

Rommelmarkt

Datum
19 sep 2021
Poster Rommelroute

Rommelroute Herten, Merum en Ool 2021

Op zondag 19 september organiseren wij in Herten, Merum en Ool de 2de editie van de rommelroute. Vele bewoners verkopen hun 2de hands spullen op hun eigen oprit verspreid door de 3 dorpen. Het is een gezellig evenement voor het hele gezin!

Rommelroute 2021

Veelal zijn mensen bekend met een rommelmarkt, ook tijdens Koningsdag gaan mensen massaal naar de Koningsmarkt. Een Rommelroute valt ook onder deze categorie, het enige grote verschil is dat jij niet met je spullen ergens naar toe moet, maar dat bezoekers naar jou toe komen. Een Rommelroute is overgewaaid uit Amerika waar Garage Sales al jaren een begrip zijn. Een Rommelroute is dan ook eigenlijk hetzelfde idee, het staat daarom ook wel bekend als een garageverkoop. Ondanks dat de naam het doet denken is er geen vaste route die de bezoekers dienen te volgen. Ze kunnen zelf hun eigen route uitstippelen, alle deelnemers zijn weergegeven op een kaart die zowel digitaal als op papier beschikbaar is.  Mensen verkopen op hun eigen terrein (Voortuin, Oprit, Garage, ect.) hun oude overbodige spullen. Voorwerpen die verkocht worden zijn onder meer: kleding, boeken, speelgoed, huishoudelijke spullen, doe-het-zelfmateriaal, tuingereedschap, sportartikelen, enzovoorts. 


Informatie 

De Rommelroute vindt plaats op 19 september 2021 vanaf 10:00 tot 16:00 uur. Wil je ons bezoeken, bezoek dan eerste onze website voor meer informatie. Op de website kun je een kaart bekijken met alle deelnemende adressen!
 

Kosten evenement
Gratis

Contact en locatie

Centrum Herten
Julianaplein
6049 BT
Herten

Wanneer

-