Evenementen

Kermis

Wanneer
-
-
-
Kermis Eynderhoof

Nostalgische Kinderkermis 2021

Op 17, 20 en 24 oktober organiseert het Limburgs Openluchtmuseum voor de vierde keer een nostalgische kinderkermis. De kermis begint om 13:00 uur en stopt om 18:00 uur.

Kinderkermis

De kinderkermis is bedoeld om kinderen te verwennen en dat gaan we ook doen. De kinderen kunnen genieten van de attractie zoals een luchtschommel uit 1924, een zweefmolen uit 1951 en een paardjesmolen uit 1950. Natuurlijk staat er ook een Kop van Jut  en een ouderwetse grabbelton. De hele middag kunnen kinderen kiezen uit tal van activiteiten op het gebied van vermaak, actie en creativiteit. Centraal staat onze nostalgische zweefmolen die zijn rondjes zal maken. Kinderen kunnen gratis het geweldige gevoel beleven van door de lucht zweven met hun wapperende haren in de wind.  Leven is zweven.

Verder staan er kinderspellen zoals visjes hengelen, blikgooien, Holle Bolle Gijs, Boter Kaas en Eieren, etc. etc. De spellen kosten slechts 0,10 eurocent per keer en bij de meeste spellen krijg je altijd een waardepunt, die je kunt opsparen en later inruilen tegen leuke nostalgische prijsjes. Dus een heel goede reden om op 17, 20 en 24 oktober naar Eynderhoof te komen en je door onze enthousiaste vrijwilligers te laten verrassen.

 Informatie 

De ouders kunnen in onze herberg genieten van koffie en vlaai, die op ambachtelijke wijze is gebakken door onze bakkers in ons eigen bakhuis.  Het museum zal tijdens deze kermisdagen gewoon open zijn.

Kosten evenement
Volwassenen 7,00, kinderen tot 12 jaar 3,00 euro, museumkaart geldig

Contact en locatie

Limburgs Openluchtmuseum Eynderhoof
Milderspaât
1
6034 PL
Nederweert-Eind

Wanneer

-
-
-