Evenementen

Theater/toneel voorstelling

Datum
17 sep 2021
Linda – Lenny – Gerrit

Linda – Lenny – Gerrit

Theater op locatie! In het kader van 10 jaar Cultureel Lint staat er in park De Weijer in de wijk Biest een theatervoorstelling. Neem je campingstoeltje (en fleecedekentje) mee en geniet van de intieme theaterbeleving Linda-Lenny-Gerrit met een camper als decor.

Linda – Lenny – Gerrit

LINDA-LENNY-GERRIT is een theatervoorstelling over groeiende woningnood en over de eindeloze veerkracht van de mens om, ook vanuit een crisis, altijd weer nieuwe mogelijkheden te zien. Hoopvol, humoristisch en ontroerend. Waarom zijn wij, Lara (regie) en Gerrit (spel), in een camper gaan wonen? En waarom hebben anderen gekozen voor alternatieve woonvormen? Met ons eigen verhaal en het boek Nomadland van Jessica Bruder als inspiratie speelt Gerrit Dragt drie personages: Linda May, een 77-jarige vrouw uit Amerika, die vertelt over: Gerrit Dragt, een 40-jarige man uit Nederland. En Lenny, een socioloog op wielen die het verhaal van Linda May vertelt.

Informatie 

De voorstelling vindt plaats op vrijdag 17 september om 19:00 uur. Kaarten zijn gemakkelijk te bestellen via onderstaande button. Neem voor meer informatie een kijkje op de website van het Munttheater Weert.

Kosten evenement
Ticketprijs: € 10,00

Contact en locatie

Wijkpark de Weijer
Vijverhof
6004 HZ
Weert

Wanneer

-