Evenementen

Kunst/antiek

van
06 jun 2021
t/m
06 sep 2021

Kunsthistorische wandeling op het terrein van Ciro

Iedere zomer organiseert Ciro de Artwalk: een wandelroute waarop kunstwerken van verschillende materialen worden geëxposeerd. In het kader van het 100-jarig bestaan van Ciro is de Artwalk dit jaar ingericht als kunsthistorische route.

Ciro Artwalk

De Ciro Artwalk 2021 is een prachtige kunsthistorische wandeling van circa 2 kilometer op het bosrijke terrein van Ciro (Hornerheide). Gedurende 3 maanden worden er circa 100 kunstwerken van een dertigtal prominente kunstenaars uit binnen- en buitenland geëxposeerd. Kunst beweegt, inspireert en doet je anders kijken. Van kunst kan een helende werking uitgaan.

Patiënten en behandelaren van Ciro maken dan ook dankbaar gebruik van de Artwalk die volledig rolstoeltoegankelijk is. Door samen kunst te beleven, ontstaan mooie gesprekken, bijvoorbeeld over zingeving en acceptatie. Deze inzichten vormen een belangrijk uitgangspunt voor het behandelplan. Ciro ziet de patiënt als specialist van zijn eigen leven en laat hem daarom onderdeel zijn van het behandelteam.

Informatie

Aanvangstijden: De Artwalk is te bezoeken van maandag t/m donderdag van 8:00 uur tot 20:00 uur, vrijdag t/m zondag van 8.00 tot 18.00 uur. De twee rijksmonumenten (boskapel en lighuisje) op het Ciro-terrein zijn ook de moeite van het bezoeken. Het lighuisje is door de week enkel na 16:30 uur geopend.

Contact en locatie

Hornerheide 1
6085 NM
Horn

Wanneer zijn we geopend

Eerste datum evenement
06 jun 2021
Laatste datum evenement
06 sep 2021