Evenementen

Workshop evenement

Kinderworkshop 'Zilveren Camera'

Kinderworkshop 'Zilveren Camera' in Limburgs Museum

Tijdens de zomervakantie worden er in het Limburgs Museum leuke workshops voor kinderen gegeven, geheel in het thema van de bijzondere tentoonstelling ‘Zilveren Camera’. 
 

Workshop 

Bij het maken van een nieuwsfoto voor in de krant of een serie foto’s van een belangrijk onderwerp is het niet belangrijk of mensen er mooi op staan zoals bij je vakantiefoto of op Instagram. Het belangrijkst is het verhaal dat je wilt vertellen. Joris van Gennip is documentaire fotograaf en fotojournalist. Hij heeft met zijn foto’s de eerste prijs nieuws internationaal van de Zilveren Camera gewonnen. Hij zal jullie vertellen over zijn eigen werk en hoe je een goede nieuwsfoto maakt. Daarna ga je met je eigen smartphone aan de slag om zelf een verhaal in foto’s te maken.


Informatie 

Deelname aan een van de workshops kost € 12,- per kind (tickets zijn te koop via de webshop). Museumentree is bij de tickets inbegrepen. De workshops zijn gericht op kinderen van 10-14 jaar oud. Neem voor meer informatie een kijkje op de website van het Limburgs Museum

Kosten evenement
Deelname aan een van de workshops kost € 12,- per kind.

Contact en locatie

Keulsepoort
5911 BX
VENLO

Wanneer zijn we geopend

-