Evenementen

Hap en Stap route

van
01 apr 2021
t/m
31 okt 2021

Hap & Stap Roerdal

Ga op pad met de Hap & Stap Roerdal (Vlodrop – Melick – Herkenbosch – Vlodrop)

Hap & Stap Roerdal

Geniet van een dagvullende wandeling in de mooie gemeente Roerdalen! Heerlijk wandelen en genieten van de mooie natuur in Roerdalen. De Hap & Stap Roerdal voert door knusse dorpjes, landbouwgebied, en langs de meanderende rivier de Roer. De horecagelegenheden waar je onderweg op iets lekkers getrakteerd wordt, zijn zeer karakteristiek voor de regio: een knusse landwinkel, een romantisch kasteel en een restaurant met uitzicht op een molen. Bijzonder is, tijdens deze wandeling loop je langs vier (van de in totaal 25!) geluksplekken die er in de Gemeente Roerdalen te vinden zijn. 

Informatie

De prijs van dit wandelarrangement is € 11,95 p.p. Bij Hap & Stap Roerdal ontvang je 3 waardebonnen, die in te leveren zijn bij de deelnemende horecagelegenheden. Consumpties zijn voor eigen rekening. De route (15 km) kan grotendeels gevolgd worden middels het wandelknooppuntensysteem.

Dit wandelarrangement is mogelijk op dinsdag, woensdag en vrijdag t/m zondag vanaf 11.00 uur. Bestel Hap & Stap Roerdal gemakkelijk via de webshop of bezoek VVV Roermond!

 

Contact en locatie

Markt 17
6041 EL
Roermond

Wanneer zijn we geopend

Beschikbaar vanaf
01 apr 2021
Beschikbaar tot
31 okt 2021

Openingstijden
Dag Time slot Reactie
zondag: 11:00 -
dinsdag: 11:00 -
woensdag: 11:00 -
vrijdag: 11:00 -
zaterdag: 11:00 -

Toelichting: Na ontvangst van je route en waardebonnen, dien je telefonisch / per mail te reserveren (dit i.v.m. de geldende COVID 19 maatregelen).