van
18 nov 2020
t/m
31 mei 2021
Thorn
Interieur Kapel Onder de Linden
Maaszicht Wessem
Standbeeld Koeweide Wessem
Abdijkerk Thorn

Hap en Stap Thorn-Wessem-Thorn met lunch-to-go

De Hap en Stap Thorn-Wessem met lunch-to-go start op het mooie plein de Wijngaard in Thorn en voert via de  kapel Onder de Linden met barok interieur naar het maasdorp Wessem.

Hier ontvang je bij gasterij De Knip tegen inlevering van je voucher een heerlijk belegd broodje gezond of carpaccio, inclusief coffee/cappuccino of thee-to-go, of een een warme chocomel-to-go. Aan de Maasboulevard staan diverse banken om op je gemak te genieten van je lunch.

De afwisselende wandeling voert van het buitengebied van Thorn langs het bosrijke Meggelveld  naar Wessem en via de Maasplassen weer terug naar Thorn en is ongeveer 12,5 km lang.

Laat je gedachten de vrije loop, en ga lekker de natuur in. Uit onderzoek blijkt dat natuur gezond is en dat mensen die twee uur per week in de natuur doorbrengen, hun leven een hoger cijfer geven. 

Het coronaproof wandelarrangement is dagelijks mogelijk. 
Afhalen van de lunch  bij gasterie De Knip in Wessem is mogelijk tussen 12.00 uur en 17.00 uur. Reservering van de lunch bij Gasterie De Knip vooraf is verplicht via 0475-561670:
- Datum, tijdstip en naar keuze:
- Broodje wit of bruin gezond of broodje wit of bruin carpaccio
- Coffee-to-go of thee-to-go of cappuccino-to-go of warme chocomel-to-go 

Aangezien de VVV Thorn momenteel is gesloten kan het arrangement via de webshop worden besteld tot en met 27 april 2021.
Vanaf 28 april 2021 is de VVV Thorn weer geopend en is het arrangement ook daar te koop.

Contact en locatie

Wijngaard 14
6017AG
THORN

Wanneer zijn we geopend

Beschikbaar vanaf
18 nov 2020
Beschikbaar tot
31 mei 2021

Dagelijks van 12.00 uur tot 17.00 uur