Evenementen

Rondleiding

Evenementen

Tentoonstelling

van
12 jun 2021
t/m
30 sep 2021
Historische Groentehof

Groen(t)e beleving

De Stichting Vergeten Groenten stelt haar Historische Groentehof vanaf 12 juni dagelijks open voor bezoekers en voor rondleidingen op afspraak. 

Historische groentehof

In de hof, gelegen in het gehucht Rijkel in de gemeente Beesel, zijn weer gevarieerde vergeten en bijzondere groenterassen gezaaid en geplant. Dit seizoen worden deze geshowd op indeling van plantenfamilies. In de groentetuin, kruidentuin en laagstamboomgaard kunnen de bezoekers coronaproof rondslenteren en onthaasten. 

Informatie 

Rondleidingen zijn te boeken op woensdagmiddag, zaterdag en zondag, voor groepjes vanaf 6 personen. Per gids kunnen maximaal 10 personen van een rondleiding genieten. Naast de rondleidingen voor groepen organiseren wij op binnenkort weer rondleidingen voor individuele bezoekers. De kosten van een rondleiding zijn € 9,00 euro per persoon, inclusief koffie / thee en gebak. Bij slechte weersomstandigheden behouden wij ons het recht voor een rondleiding te annuleren. Je wordt hierover per mail geïnformeerd. Tijdens de rondleidingen dienen de richtlijnen t.a.v. het coronavirus in acht genomen te worden. Kijk voor meer informatie op: www.stichtingvergetengroenten.nl.

Contact en locatie

Rijkel 21
5954 NJ
Beesel

Wanneer zijn we geopend

Eerste datum evenement
12 jun 2021
Laatste datum evenement
30 sep 2021

Rondleidingen zijn op aanvraag!