Evenementen

Overig type evenement

van
07 nov 2021
t/m
12 dec 2021

Fotowedstrijd Het Andere Thorn

Expo Top-10 fotowedstrijd ‘het andere Thorn’

Bent u ook zo benieuwd wie de fotowedstrijd heeft gewonnen die de stichting  Thorn Metronoom heeft gehouden in een zoektocht naar beelden van ‘het andere Thorn’? Ruim driehonderd foto’s zijn ingezonden door 75 deelnemers. De jury heeft inmiddels een Top-10 vastgesteld.

Op 7 november is er in De Boerderij  in het voormalige atelier van kunstenaar Ad Maas aan de  Trippaardstraat 5 in  Thorn een prijsuitreiking, waar de inzenders van deze topfoto’s voor zijn uitgenodigd. Die dag maakt de jury onder voorzitterschap van fotograaf Will Verheesen samen met wethouder Tim Snijckers van Cultuur ook de nummers een, twee en drie bekend. Uiteraard houden we u via onze site op de hoogte van de uitslag. U kunt de foto’s echter ook in groot formaat komen bekijken. Jurylid en fotograaf Hans Sweegers heeft de tien beste foto’s afgedrukt voor een expositie in het Witte Stadje zelf.

De foto’s zijn vanaf de prijsuitreiking op 7 november tot en met 12 december elk weekeinde gratis te bezichtigen bij De Boerderij, het voormalige atelier van Ad Maas aan de Trippaardstraat 5 in Thorn. Deze expo wordt mede mogelijk gemaakt door de Fotobond Afdeling Limburg.

Kosten evenement
Gratis

Contact en locatie

Stichting Thorn Metronoom
Trippaardstraat 23-15
6017 AZ
Thorn

Wanneer

Eerste datum evenement
07 nov 2021
Laatste datum evenement
12 dec 2021

Openingstijden
Dag Time slot Reactie
zondag: 11:00 - 17:00
zaterdag: 11:00 - 17:00