Evenementen

Overig type evenement

ForEverly Brothers in Munttheater

ForEverly Brothers in Munttheater

Een swingende show met de aanstekelijke nummers van The Everly Brothers. Dat is waar het goedlachse duo Marcel Hufnagel en Harold Verwoert met hun tribute act ForEverly Brothers garant voor staan.   

ForEverly Brothers

Marcel heeft o.a. klassieke albums gemaakt die wereldwijd zijn verkocht en stond eerder als vertolker van Phil Everly in een landelijke theatershow. Harold is bekend van o.a. de theatergroep ‘Jeans’ waarmee hij acht seizoenen in de theaters te zien was en is bekend als presentator van verschillende tv-programma’s. Hij maakte zes succesvolle Nederlandse bioscoopfilms, waarvan er vijf een gouden status behaalden. In 2020 werden zij als ForEverly Brothers de trotse winnaars van de RTL4 show ‘All Together Now’. Tijdens hun performance, waarbij ze zichzelf begeleiden op gitaar, spat het plezier van het podium. Met hun tribute act laten de mannen de legende van The Everly Brothers voortduren. Met veel respect naar de Everly Brothers vinden zij het een eer om hun repertoire actueel te houden en een nieuwe generatie kennis te laten maken met deze muziek. Laat je verrassen en ‘let’s take a trip down memory lane!’

Informatie 

De show vindt plaats op zaterdag 18 september om 20:15 uur. Kaarten zijn gemakkelijk te bestellen via onderstaande button. Neem voor meer informatie een kijkje op de website van het Munttheater Weert.

Kosten evenement
Ticketprijs: € 10,00

Contact en locatie

Munttheater
Collegeplein 3
6001 HN
Weert

Wanneer

-