Evenementen

Fietstocht

van
20 jul 2021
t/m
23 jul 2021
Gezin op de fiets wachtend op het veer

Fietsvierdaagse Venray

De Fietsvierdaagse gaat door.Van 20 t/m 23 juli 2021 vindt de 36ste Fietsvierdaagse Venray plaats! We zullen dit jaar rekening houden met de coronamaatregelen en het hoge water in de Maas. We hebben een herindeling van de routes gemaakt zodat de 1ste 3 dagen er veilig kan worden gefietst. Voor de laatste dag zijn we afhankelijk van de actuele situatie rondom de Maas. Hierover nemen we op een later moment een besluit.

Het gevoel van vrijheid ervaren, genieten van de natuur of fit worden/blijven? Allemaal redenen om mee te doen aan de fietsvierdaagse Venray. Echter de reden die we het meest horen, is meedoen voor de gezelligheid! Heerlijk samen fietsen met familie, vrienden, bekenden, kinderen groot en klein. Kilometers maken in een prachtige omgeving en de tijd nemen om even bij te praten. Dat zijn die dierbare momenten die in ieders geheugen gegrift staan. Daarom dus. De 36ste Fietsvierdaagse Venray is van 20 t/m 23 juli 2021. Onze startlocatie is Hotel, Conferentie- en Partycentrum De Witte Hoeve in Venray. Deze locatie beschikt over 30 hotelkamers, dus ideaal voor de deelnemers die dicht bij de start en finish willen overnachten. Inschrijven kan vanaf 15 juni. Alleen VOORAF inschrijven mogelijk via: www.venraytickets.nl. Wij hopen u te ontmoeten tijdens onze 36ste fietsvierdaagse in Venray!

Bekijk voor meer informatie de website van de Fietsvierdaagse Venray

Kosten evenement
Op de startlocatie dien je in het bezet te zijn van een geldig ticket. Inschrijven kan tot maandag 19 juli via www.venraytickets.nl

Contact en locatie

Gasstraat 5
5801 CT
Venray

Wanneer zijn we geopend

Eerste datum evenement
20 jul 2021
Laatste datum evenement
23 jul 2021