Evenementen

Kindertheater

Datum
18 sep 2021
Brandweerman Sam

Brandweerman Sam in de Oranjerie

Ahoy maatjes! Spannende verhalen gaan rond, want een beruchte piraat heeft ooit zijn schatkist op Piekepolder eiland verstopt. Om de eeuwenoude dorpslegende te vieren, wordt een speurtocht georganiseerd. Wie zal de felbegeerde schat als eerste vinden?

Schattenjacht

De piratenteams gaan op pad! Maar, als de ondeugende Norbert Puk zelf besluit op schattenjacht te gaan en een dichte mist om Piekepolder eiland verspreid, staat Sam voor een moeilijke uitdaging. Alle hens aan dek voor Brandweerman Sam en zijn vrienden! Kies het ruime sop en beleef het heldhaftige avontuur met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal en Norbert bij deze spetterende voorstelling vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties in Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat.

Knutsel jouw ooglapje

Wil jij, net als Norbert, ook een échte piraat zijn? Kom vóór de voorstelling naar de foyer van het theater en maak jouw eigen ooglapje. Nu op zoek naar die schat! Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of piraat naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet.

Informatie 

De voorstelling is te zien op zaterdag 18 september 2021. Kaarten zijn gemakkelijk te bestellen via onderstaande button. Neem voor meer informatie een kijkje op de website van Theater De Oranjerie

Kosten evenement
€ 19,50

Contact en locatie

TheaterHotel De Oranjerie
Kloosterwandplein 12-16
6041 JA
Roermond

Wanneer

-
-