Evenementen

Rommelmarkt

van
16 okt 2021
t/m
17 okt 2021
Boeken- en platenmarkt plus expositie Mariabeelden in Horn

Boeken- en platenmarkt plus expositie Mariabeelden in Horn

In het weekend van zaterdag 16 en zondag 17 oktober organiseert de Sint-Martinusparochie in Horn voor de zesde keer een Boeken- en Platenmarkt in de parochiekerk. 

Inzamelen 

Het actiecomité is op zoek naar (oude) boeken, lp’s, cd’s, dvd’s en stripboeken die tijdens deze markt kunnen worden verkocht. Daarnaast wordt er een expositie Mariabeelden georganiseerd. Heb je (oude) boeken, lp’s, cd’s, dvd’s en stripboeken die tijdens deze markt kunnen worden verkocht? Wij halen ze graag bij je op! Bel 06-28430831 (Louis Vermeulen) en alles wordt opgehaald. Ook is het mogelijk om uw boeken, lp’s, cd’s, dvd’s en stripboeken af te geven bij Supermarkt Ruud & Sylvia Vermeulen, Rijksweg 20 in Horn. En alléén op zaterdag tussen 13:00 en 14:30 uur in de Kasteelstraat tegenover het kasteel in Horn. (De parochiekerk is GEEN afgiftepunt!) 

Heb je een speciaal Mariabeeld dat je voor deze expositie beschikbaar zou willen stellen? Stuur dan een foto van het beeld met vermelding van de afmeting naar: cdings@hetnet.nl of bel 0475-582319. Het actiecomité maakt dan een keuze uit de beschikbare beelden. Deze selectie zal dan uiteindelijk worden tentoongesteld in de kerk.

Informatie 

De opbrengst zal worden besteed aan het verruimen van de toegankelijkheid van de kerk en de Mariakapel. Klik hier voor meer informatie.  

Kosten evenement
Gratis

Contact en locatie

Boeken- en platenmarkt plus expositie Mariabeelden in Horn
Raadhuisplein 7
6085 BD
Horn

Wanneer

Eerste datum evenement
16 okt 2021
Laatste datum evenement
17 okt 2021