Evenementen

Overig type evenement

Zomerse bloemenpracht in Kasteeltuinen Arcen: rozen volop in bloei
Zomeravonden met regionale artiesten in Kasteeltuinen Arcen
Ook voor kinderen volop plezier op het vernieuwde speelstrand!

AFGELAST! Zomeravonden in Kasteeltuinen Arcen

De Zomeravonden die gepland stonden op de aanstaande donderdagen gaan niet door. In verband met de aangescherpte coronaregelgeving is live muziek en entertainment op veel publiekslocaties in het park niet mogelijk, omdat dat veelal ook de horecalocaties betreft. Het park blijft van maandag tot en met zondag geopend volgens reguliere openingstijden van 10.00 tot 18.00 uur!

Kasteeltuinen Arcen

In het pittoreske dorpje Arcen, gelegen in de prachtige Maasduinen van Noord-Limburg ligt Kasteeltuinen Arcen. Kasteeltuinen Arcen is een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. Het park is 32 hectare groot en heeft meer dan 15 unieke tuinen en een historische buitenplaats met 17de-eeuws kasteel. Kasteeltuinen Arcen is in 2021 door ANWB Eropuit wederom uitgeroepen tot Leukste uitje van Limburg!

Zomeravonden 

Afgelopen jaar lanceerde Kasteeltuinen Arcen de Zomeravonden. Vanwege de vele enthousiaste reacties zal ook dit jaar het park op 7 donderdagen in juli en augustus tot 22:00 uur geopend blijven.  De avondopeningen zijn gericht op een heerlijk ontspannen avond in de tuinen waarbij tijdens een wandeling door het park tevens van een extra programma genoten kan worden; verrassend entertainment waarbij regionale talenten hun kunsten tonen en extra gidsen die vertellen over de diverse tuinen en het kasteel. Geniet van een ontspannen dag én avond uit in een prachtige omgeving. Bestel je tickets gemakkelijk via de blauwe button hier beneden!

Ook voor kinderen volop plezier! 

De afgelopen periode is er op het speelstrand bij de Bergtuin hard gewerkt aan de realisatie van een nieuwe natuurlijke speelplek die op 1 juli geopend wordt. De speeltoestellen zijn ontworpen en gebouwd door Peer Meijs, onder meer bekend van het tv-programma Bouw je eigen Boomhut op NPOzapp. In het ontwerp van de speeltoestellen is rekening gehouden met het gebruik van natuurlijke materialen. Het hart van de twee grote speeltorens wordt gevormd door oeroude grote eiken afkomstig uit het park. Naast de nieuwe speeltuin is er voor kinderen nog veel extra’s te beleven deze zomer. Zij gaan op ontdekkingstocht in het park met de speurtocht of de fotozoekkaart, vertonen hun kunsten op de avontuurlijk aangelegde minigolfbaan, ravotten op het speelstrand met trekvlot en voeren de dieren in de aaiweide. Kinderen tot en met 17 jaar mogen in de maanden juli en augustus zelfs gratis* naar binnen! 
*1 kind per betalende volwassene.
Neem voor meer informatie een kijkje op www.kasteeltuinen.nl

Kosten evenement
Kinderen t/m 17 jaar zijn in juli en augustus gratis. Eén kind per betalende volwassene. Volwassenen € 18,50

Contact en locatie

Lingsforterweg 26
5944 BE
Arcen

Wanneer zijn we geopend

-
-
-
-
-
-
-