Top 6Coronaproof uitjes in de meivakantie

Update: Het zal je vast en zeker niet ontgaan zijn dat we per 28 april weer (langzaam) gaan versoepelen wat betreft de coronamaatregelen en dat de terrassen weer open gaan. Bekijk hier het overzicht met de mooiste terrassen in Limburg.

Coronaproof uitjes in Limburg

Ga je tijdens de meivakantie op pad in Noord- en Midden-Limburg en ben je benieuwd naar de activiteiten die je ondanks de coronamaatregelen wel kunt gaan doen? Wij hebben een top zes samengesteld met de leukste uitjes. 

Meivakantie

Zoek je een leuke activiteit in de meivakantie? Bekijk dan onze top zes coronaproof uitjes.  Uiteraard zijn er natuurlijk nog veel meer activiteiten die je kunt doen. Bekijk hier het totaaloverzicht van coronaproof uitjes in Limburg

1. Asperge uitjes

In het kader van het aspergeseizoen kun je allerlei activiteiten ondernemen. Zo hebben we een aantal aspergeroutes uitgezet en zijn er verschillende Limburgse ondernemers die asperge arrangementen aanbieden. Bij een aantal aspergeboeren in Limburg kun je gewoon terecht om álles te weten te komen over de oogst van het witte goud. Kom je eigen asperges steken op het Limburgse platteland.

2. Bootje huren

In Noord- en Midden-Limburg vind je met de Maasplassen het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland. Huur eens een bootje of een sloep en verken dit prachtige gebied te water. Zo beleef je het échte vakantiegevoel vanaf het water!

3. Klimmen en klauteren

Wist jij dat een aantal buitenactiviteiten gewoon geopend zijn? Bij Recreatiecentrum de IJzeren Man in Weert kun je bijvoorbeeld nog gewoon terecht om te klimmen en te klauteren in Het Klimbos. Dit is een geschikt uitje voor kinderen, jongeren & volwassenen. En uiteraard volledig coronaproof!

4. E-choppers, scooters en fietsen huren

Wat dacht je er van om de Noord- en Midden-Limburgse dorpjes te verkennen op een tweewieler? Huur bijvoorbeeld een scooter, solex of een fiets en toer van dorpskern naar dorpskern. Ook kun je bij verschillende aanbieder kiezen voor een GPS-route door de regio.

Bruno Rent

5. Shoppen (op afspraak)

Alhoewel we (helaas) niet door de winkelstraat kunnen struinen om vervolgens spontaan een winkel binnen te gaan, kan er wel worden geshopt op afspraak. Natuurlijk is het shoppen op afspraak net even iets anders dan we gewend zijn. Dat neemt niet weg dat je alsnog de leukste outfits kunt komen scoren in het Designer Outlet Center of in de Limburgse binnensteden. Vanaf 28 april a.s. hoeft er geen afspraak meer gemaakt te worden.

6. Wandelen en Fietsen

En last but not least: Wandelen en fietsen. Trek de wandelschoenen aan of pak de fiets en ga op avontuur in Noord- en Midden-Limburg. Op onze wandelpagina en op onze fietspagina hebben we de mooiste wandel- en fietsroutes voor je klaar staan.